synoronews

Η «Σκύλα» του Μπρεχτ, γέννησε το νέο «Κτήνος»

Η σκύλα, η μάνα του κτήνους, που ήταν σε οργασμό, ξαναγκαστρώθηκε και γέννησε αυτά εδώ τα μούλικα!! Τα φασισταριά, τους Γερμανοχάζαρους ...

Η σκύλα, η μάνα του κτήνους, που ήταν σε οργασμό, ξαναγκαστρώθηκε και γέννησε αυτά εδώ τα μούλικα!! Τα φασισταριά, τους Γερμανοχάζαρους Ουκρανούς νεοναζί, τους απόγονους των υπολειμμάτων των ουκρανικών SS, οι οποίοι μαζί με δυτικούς πράκτορες και κάθε λογής ξένους τυχοδιώκτες, μαυροφορεμένους μισθοφόρους δολοφόνους αμερικανικών ιδιωτικών εταιριών, μακελεύουν άοπλους Ρώσους πολίτες στην Μαριούπολη και τους σκοτώνουν σαν κοτόπουλα! Επειδή θέλουν να αποφασίζουν οι ίδιοι για την ζωή τους και όχι η παράνομη και πραξικοπηματική ναζιστική «κυβέρνηση» του Κιέβου. Ποιος την ψήφισε αλήθεια; Με ποιον τρόπο ήρθε στην εξουσία, αν όχι με τα όπλα και με την βία;;


Μετά από τη Συρία, λοιπόν, όπου δεν τους βγήκε, αφού ο συριακός λαός υποστήριξε τελικά τον «δικτάτορα» Άσαντ και κατάφεραν να αντισταθούν στην αιματηρή επιδρομή του διεθνούς ισλαμοφασισμού της Ημισελήνου, τον οποίο χρηματοδοτούν οι μεσαιωνικοί φασίστες της αραβικής χερσονήσου, τον συνεπικουρεί η νεο-οθωμανική Τουρκιά και τον εξοπλίζουν οι σιωνιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ, οι Αμερικανοί και η Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε (η μάνα του νέου κτήνους), έστησαν καινούριο σκηνικό βίας, εναντίον αυτή τη φορά του ουκρανικού λαού, ανεβάζοντας πραξικοπηματικά μια, μη νόμιμα εκλεγμένη, νεοναζιστική «κυβέρνηση» με προφανή σκοπό το χτύπημα της Ρωσίας! Αυτήν την «κυβέρνηση» των νεοναζί, υποστηρίζει σήμερα ο δήθεν «ελεύθερος» και «δημοκρατικός» κόσμος της Δύσης, οπλίζοντας τα αιματοβαμμένα σαν αρπακτικών χέρια τους!!


Και επιτέλους να λιώσει αυτή η καραμέλα των καθεστωτικών μιντιακών παπαγάλων, για δήθεν «ρωσόφιλους» και «ρωσόφωνους»!! Δηλαδή, οι Έλληνες στην Β. Ήπειρο είναι «φιλέλληνες» και «ελληνόφωνοι»;; Ο άνθρωποι είναι αυτόχθονες Ρώσοι, σε πρώην ρωσικά εδάφη και το φωνάζουν με όλους τους τρόπους! Δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα πλέον;

Κρίμα στον άλλοτε ένδοξο, αλλά αφελή αμερικανικό λαό, που άγεται και φέρεται από μια δράκα σιωνιστικών υποκειμένων και από υπερασπιστής της ελευθερίας και ιδεολογικός αντίπαλος του κτήνους, έγινε τώρα υπηρέτης του, επιλέγοντας ατυχώς, να βρεθεί αυτή τη φορά με την λάθος πλευρά! Διατηρώ την ελπίδα, ότι κάποια στιγμή ο έντιμος αμερικανικός λαός θα αφυπνιστεί, παρά τα υπνωτικά που του δίνουν τα σιωνιστικά ΜΜΕ.


Κρίμα και στον Γερμανικό λαό, που έχει χάσει προ πολλού τον έλεγχο της χώρας του και που δυστυχώς, θα πληρώσει ακριβά για μια ακόμη φορά τη «νύφη», αφού επέλεξε να ξανασπιτώσει τη σκύλα και να την ταΐζει!


Ντροπή, όμως και στην «ελληνική» κυβερνησούλα της πλάκας, που δήθεν «εκπροσωπώντας» έναν λαό, με κατά βάση δημοκρατική παράδοση, όπως είναι ο ελληνικός, έτρεξε να συγχαρεί τους νεοναζί και να τους αναγνωρίσει, προσχωρώντας χωρίς να ερωτηθεί ο λαός στο ναζιστικό στρατόπεδο, δηλαδή στη λάθος πλευρά! Όχι μόνο σε βάρος των ανθρώπων ενός αδελφού ορθόδοξου λαού, που αυτό, αν δεν θέλει κάποιος ας μη το λάβει υπόψιν, αλλά κυρίως εναντίον του κτηνοκτόνου ένδοξου Ρωσικού λαού, που έχυσε ποτάμια αίματος εναντίον του Ναζισμού, υπερασπίζοντας πανανθρώπινα ιδεώδη και αξίες! Αυτό κάνει πάλι και σήμερα, ορθώνοντας ανάστημα απέναντι στον παγκοσμιοποιητικό ολοκληρωτισμό της Νέας Τάξης, των κάθε λογής Σόρος, Ροκφέλερ και Ρόθτσαιλντ, παίρνοντας για δεύτερη φορά μετά τον Β΄ΠΠ, την σωστή πλευρά. Αυτήν της ελεύθερης ανθρωπότητας! Αυτήν, που θα πρέπει να επιλέξουμε και εμείς, ως έθνος ελεύθερων ανθρώπων που επιθυμεί την ελευθερία του!


Η ωμή αιματοχυσία και οι φόνοι άοπλων καθημερινών ανθρώπων από τα ναζιστικά αποβράσματα, θα σταματήσει, όταν επιτέλους η Ρωσία θα αναλάβει για μια ακόμη φορά τον καθοριστικό ρόλο, που επιφυλάσσει σε αυτή τη μεγάλη χώρα η ιστορία. Τότε, τα δαιμονισμένα ανδρείκελα, θα τρέχουν για να κρυφτούν με τις ουρές στα σκέλια, μέσα στο καπέλο του «θείου Σαμ» και στην κιλότα της θειάς Μέρκελ!!

"Μην χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό".
Μπέρτολτ Μπρεχτ

(Όταν είδε τον κόσμο στις πλατείες των πόλεων να πανηγυρίζει για το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου).




Γράφει ο Γ. Γ. Γερολυμάτος
e-mail Επικοινωνίας : ger.gerolymatos@gmail.com
Website : www.g-gerolimatos.gr

Related

Άρθρα 8480047631689279693

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -