synoronews

Eρωτικές προβλέψεις από 29/10 έως 4/11

Η Σελήνη σε τρίγωνο με Δία, Αφροδίτη, Άρη και Πλούτωνα βγάζει εντάσεις, νευράκια και πεισματάκια στην επιφάνεια. Κριός Κριέ μου,...

Η Σελήνη σε τρίγωνο με Δία, Αφροδίτη, Άρη και Πλούτωνα βγάζει εντάσεις, νευράκια και πεισματάκια στην επιφάνεια.

Κριός

Κριέ μου, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας επιβάλλει να κόψεις ταχύτητα. Το τοπίο είναι αρκετά σκοτεινό κι ομιχλώδες, πράγμα που επιβάλλει κι εσύ να περπατήσεις με αργά και σταθερά βήματα.

Μη βιαστείς να πεις goodbye στο ταίρι σου με την πρώτη δυσκολία γιατί πολύ πιθανό να έχεις πέσει θύμα πλεκτάνης ή του γνωστού εκνευρισμό σου και του κακού εαυτού σου· αυτού δηλαδή που βγάζει συμπεράσματα πριν μετρήσει και ζυγίσει όλες τις παραμέτρους.

Μια νέα γνωριμία σε αναστατώνει και πολύ καλά κάνει.


Ταύρος

Ταυράκι μου, λάθος στιγμή διάλεξες να δεσμευτείς ή να αποδεσμευτείς.

Κοινώς η εβδομάδα σου λέει να κάτσεις στα αβγά σου και να αποφύγεις τα πολλά πέρα-δώθε διότι έχεις λάθος κριτήριο άρα πολύ πιθανό να πέσεις σε παγίδες και λάθη.

Ο θυμός σου καζάνι που βράζει, όμως, μην μπεις στον πειρασμό να μιλήσεις πριν έχεις όσα στοιχεία χρειάζονται. Κινδυνεύεις να εκτεθείς και δε λέει.


Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η εβδομάδα αυτή έρχεται να βάλει τελεία σε ό,τι φθαρμένο και τραυματισμένο υπάρχει στη ζωή σου. Οτιδήποτε δεν έχει προοπτική ή δεν μπορεί να σου δώσει όσα χρειάζεσαι απλά θα πάψεις να το κρατάς δίπλα σου. Ό,τι δε λύνεται κόβεται κι αυτό θα το εφαρμόσεις θέλοντας και μη.

Κρυφές επιθυμίες κι απωθημένα υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού σου και θα αναγκαστείς να τα εκφράσεις γιατί πολύ απλά δεν αντέχεις άλλο να τα κρατάς μέσα σου Και κάπου εκεί έρχεται η ρήξη.


Καρκίνος

Καρκινάκι μου, το ένστικτο σου είναι αλάθητο κι όταν σου χτυπάει καμπανάκι κινδύνου συνήθως συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος.Χωρίς λοιπόν να σε πιάσουν οι υστερίες σου, αναζήτησε την άκρη του νήματος και βρες κρυμμένες αλήθειες.

Αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια πιθανότατα να μη σε ικανοποιήσουν απόλυτα, όμως, μην ξεχνάς πως είναι η αλήθεια. Η άγνοια σκοτώνει. Οπότε είναι άδικο και κρίμα να έχεις άγνοια κινδύνου. Καλύτερα να ξέρεις τι σου συμβαίνει και θα το αντιμετωπίσεις face to face. Η ζωή συνεχίζεται όπως και να ‘χει. Με ή χωρίς αυτόν.


Λέων

Λιονταράκι μου, σε περίεργο mood σε βρίσκει η ερωτική σου εβδομάδα. Κι αυτό γιατί συμβαίνει άραγε; Θα σου πω αμέσως.

Πολύ απλά διότι ξέσπασες, βγήκες εκτός εαυτού κι υπερέβαλες και τώρα δεν ξέρεις από πού να το μαζέψεις. Ίσως έγινες λίγο άδικος με το έτερον σου ήμισυ, πράγμα το οποίο έχεις αρχίσει να το κατανοήσεις κι εσύ. Σημαντικό τώρα είναι να βρεις έναν τρόπο να το καταλάβει και το ταίρι σου. Συνήθως μία συγγνώμη είναι πάντα σωτήρια. Δοκίμασε το.


Παρθένος

Παρθένε μου, τη βδομάδα αυτή ξεχνάς ανοιχτό το συρτάρι των αναμνήσεων κι από ‘κει μέσα αρχίζουν να ξεπηδούν πρόσωπα και τελειωμένες καταστάσεις. Θυμάσαι τα παλιά και αναβιώνουν στο μυαλό μου στιγμές πάθους, έρωτα κι εντάσεις που δε σε βοηθάν καθόλου. Για να μη σε δω στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή να σκαλίζεις το πώς και το γιατί υποθέσεων περασμένων ετών, φρόντισε να γυρίσεις το διακόπτη του μυαλού σου και να ξεκολλήσεις άμεσα. Οι απαντήσεις μπορούν να δοθούν με άμεσο τρόπο και μόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο σου και να πάρεις τον άμεσα ενδιαφερόμενο.


Ζυγός

Ζυγέ μου, ο εγωισμός σου έχει φτάσει ταβάνι. Θες να δείχνεις άτρωτος, θες να δείχνεις ότι έχεις τον έλεγχο της κατάστασης, θες να δείχνεις ότι μπορείς κι επιβιώνεις. Απέχεις λίγο από το να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σου αλαζονική διότι έχεις αρχίσει να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου. Είσαι ευαίσθητο πλασματάκι κατά βάθος, κατά μήκος και κατά πλάτος. Ύψωσε λευκή σημαία, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στο έτερόν σου ήμισυ. Μην προσπαθείς να βγάλεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είσαι. Κι αν θεωρείς ότι πρέπει να το κάνεις, τουλάχιστον μέσα σου ξεκαθάρισε τις αιτίες που γίνεται αυτό.


Σκορπιός

Σκορπιέ μου, δώσε μου τώρα να πιω το δηλητήριο που κράτησες για ‘μένα. Η ερωτική σου εβδομάδα ξεκινά με σένα έτοιμο να εκδικηθείς και την απέναντι πλευρά να έχει σηκώσει τοίχο. Αυτό μπορεί να σε σκοτώσει. Σημαντικό, όμως, αυτή τη στιγμή δεν είναι ποιος θα κερδίσει στην αναμέτρηση, σημαντικό είναι να δεις γιατί φτάσατε ως εδώ. Πίστεψέ με έχεις ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ άσχετα αν δε θέλεις να το παραδεχτείς.


Τοξότης

Τοξοτάκι μου, πήραν αέρα τα μυαλά σου και φευγάτο μου είσαι αυτή τη βδομάδα. Παρ’ όλα αυτά οφείλεις στον εαυτό σου να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί υπάρχει κίνδυνος να μαζέψεις λίγα κεράσια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κλείσεις την πόρτα στα μούτρα κάθε ενδιαφερόμενου, αυτό σημαίνει να ακούς πολλά και να πιστεύεις το ένα τρίτο. Ο απολογισμός γίνεται στο τέλος της επόμενης εβδομάδος όπου εκεί θα ξεχωρίσουν τα ξερά από τα χλωρά. Υπομονή λοιπόν.


Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ταμείο πας αυτήν την εβδομάδα και τα συμπεράσματα δικά σου.

Έφτασε η ώρα του απολογισμού, του μαζέματος, αλλά και του αποχωρισμού. Μια στιγμή όχι και πολύ δύσκολη για σένα καθώς όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο πάει να πει ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα ψυχικά αποθέματα και τα επιχειρήματά σου. Το ταξίδι σε έκανε σοφότερο, αλλά δυστυχώς σου τελείωσε και δε θέλεις άλλο. Ίσως χρειαστεί να παρηγορήσεις λίγο περισσότερο το ταίρι σου και να το κανακέψεις, όμως, μη λυπηθείς τα λόγια, δείξε λίγη τρυφερότητα ,δεν κάνει κακό. Άλλωστε κάποιες φορές την έχεις κι εσύ περισσότερο ανάγκη.


Υδροχόος

Υδροχόε μου, της αγάπης την ουσία αναζητάς την εβδομάδα αυτή. Γίνεσαι λιγότερο ψυχρός, αλλά έντονα συναισθηματικός και προσπαθείς να μοιραστείς πιο ουσιαστικά πράγματα με το ταίρι σου ή με το wanna be ταίρι σου.

Κάτι σου κεντρίζει το ενδιαφέρον πολύ έντονα και προς αυτήν την κατεύθυνση αρχίζεις και κινείσαι. Μοιράζεις, δίνεις, διεκδικείς και γενικότερα παλεύεις να δώσεις κομμάτι του εαυτού σου σε ένα άτομο που μόνο αδιάφορο δε σου περνάει. Ίσως κι εσύ ο ίδιος να μην έχεις καταλήξει μέσα σου 100% τι θα ήθελες από εκείνον/η, όμως, δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά. Σε τραβάει σαν το μαγνήτη.


Ιχθείς

Ψαράκι μου, με κριτική διάθεση ή καλύτερα επικριτική διάθεση ξεκινάει η ερωτική σου εβδομάδα και δε θα τα πας καλά. Μοιάζεις λίγο με πληροφοριών συλλέκτη που συγκεντρώνει σκόρπια κομμάτια από το παζλ και προσπαθεί να το ολοκληρώσει μέσα στο μυαλό του. Το θέμα είναι ότι δεν το κάνεις πάντα με το σωστό τρόπο. Αυτό ίσως πληγώσει τον σύντροφό σου ή τον περίγυρό σου. Προσπάθησε να μη βγάλεις προς τα έξω την κακή σου πλευρά, διότι δεν είναι αυτή που υπερισχύει κι είναι κρίμα να χαρακτηριστεί κάπως, που εν τέλει δεν αξίζει και δεν είσαι εσύ.


Πηγή : pillowfights.gr

Related

Αστρολογία 6833575230562307643

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -