synoronews

Μου θύμισε τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ!

Ο καλύτερος ποδοσφαιρικός αναλυτής εξηγεί στο Sportdog γιατί ο Ολυμπιακός διασύρθηκε στο Μόναχο. Η τραγική ενδεκάδα και τα ...τρελά του ...

Ο καλύτερος ποδοσφαιρικός αναλυτής εξηγεί στο Sportdog γιατί ο Ολυμπιακός διασύρθηκε στο Μόναχο. Η τραγική ενδεκάδα και τα ...τρελά του Σίλβα! Τι θα γίνει κόντρα στην Άρσεναλ;

Τι ήταν αυτό στο Μόναχο; Δεν εξετάζω τον αριθμό των γκολ, αλλά την εμφάνιση. Εγώ φέτος υμνώ τον Σίλβα στα περισσότερα ματς, αλλά αυτό που είδα στο Μόναχο ήταν τραγικό ως στήσιμο και επινόηση. Δεν έφαγε τυχαία 3 γκολ στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα. Μιλάμε για τραγική σύνθεση.

Στα χαφ έγινε το έλα να δεις. Αφήνεις τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού φέτος, τον Φορτούνη έξω; Στο Λονδίνο ο Φορτούνης αλάλιασε την Άρσεναλ. Και εντάξει, αν δε θέλεις τον Φορτούνη, βάλε τον Σαλίνο. Βάλε έναν γρήγορο δηλαδή στα χαφ, να βοηθάει τον Ομάρ που δεινοπαθούσε. Ποιος να βοηθούσε τον Ομάρ και τον Μαζουακού, ποιος να ντουμπλάρει; Ο αργός Κασάμι; Ο αργός Καμπιάσο; Δεν μπορεί ο Καμπιάσο σε αυτό το ματς, μεγάλωσε, ήταν και καιρό εκτός αγώνων με τον τραυματισμό του.

Αδιανόητο να παίζει ο Καμπιάσο στο 4-3-3 αριστερό χαφ! Και ο Κασάμι δεξί χαφ με αριστερό πόδι! Τρελά πράγματα.

Ο Καμπιάσο μου θύμισε αυτά που λέω για τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ! Εγώ είμαι δίκαιος, δε θα κριτικάρω μόνο τον Μπερμπάτοφ... Ο Καμπιάσο δεν μπορούσε και το έριχνε στις οδηγίες…

Εγώ δε θα χάλαγα το πετυχημένο δίδυμο που είχαν φτιάξει στα τελευταία ματς ο Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι, στις θέσεις τους. Και θα έβαζα τον Φορτούνη ή τον Σαλίνο να έχω ταχύτητα. Αυτός ο Βραζιλιάνος της Μπάγερν σας είχα πει από τις αρχές της σεζόν φέτος ότι είναι το κάτι άλλο, ότι εγκληματούσε ο προπονητής της Βραζιλίας που δεν τον καλούσε, τώρα επιτέλους τον κάλεσε. Μιλάμε για φισέκι.

Μην ανεβάζετε την Μπάγερν στα ουράνια, είχε πολλές ελλείψεις, έτσι όπως τη βλέπω αυτή την Μπάγερν αν δεν είναι πλήρης και παίξει με την Μπαρτσελόνα, άνετα θα τη νικήσει η Μπαρτσελόνα.

Ήταν και σε κακή μέρα πάντως οι παίκτες του Ολυμπιακού. Και ο προπονητής και οι παίκτες. Ούτε ένας διακριθείς δεν υπήρξε. Ο Σεμπά πέρα από μία φάση τίποτα. Ο Πάρντο ούτε που ίδρωσε τη φανέλα.

Τι τον βάζεις τον Σεμπά, μπροστά δεν απειλεί, για να κυνηγάει μόνο τον Λαμ; Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Λαμ, ό,τι ήθελε έκανε. Ο Φορτούνης μπορούσε να βοηθήσει, να πλαισιώσει τον Ιντέγε στην ταχύτητα. Ή ο Σαλίνο πίσω να δώσει ντουμπλαρίσματα που είναι γρήγορος. Ο Ολυμπιακός έπασχε σε ταχύτητα στο Μόναχο.

Οι δύο στόπερ τίποτα, κάθονταν και κοιτούσαν, κι έπαιρναν οι της Μπάγερν τις επαναφορές. Δεν είχαν και βοήθεια από τους χαφ. Μαζουακού, τίποτα, έτρωγε τις ντρίμπλες. Ούτε ένας διακριθείς. Δεν ήταν αυτός ο Ολυμπιακός. Με σβηστές τις μηχανές έκανε περίπατο η Μπάγερν.

Να κοιτάξουν να διδαχτούν να μη σηκώνουν ψηλά τη μύτη, γιατί η Άρσεναλ είναι κίνδυνος θάνατος στα εκτός έδρας. Το έχω ξαναπεί ότι το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο εδώ το παιχνίδι. Μπορεί να έρθει η Άρσεναλ εδώ και να νικήσει άνετα με δύο γκολ διαφορά αν δε ματώσει τη φανέλα ο Ολυμπιακός. Έχει βέβαια κενά στην άμυνα η Άρσεναλ που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, όμως στα χαφ και στην επίθεση είναι φωτιά εκτός έδρας η αγγλική ομάδα.

Το ματς αυτό είναι ζωή και θανάτου, θα είναι μεγάλο κρίμα να χαθεί αυτή η ευκαιρία για μια ιστορική πρόκριση, πρέπει όλος ο λαός του Ολυμπιακού, προπονητής, παίκτες και παράγοντες να τα δώσουν όλα εκείνη τη βραδιά στο Καραϊσκάκη.

Πηγή

Related

blog 4296531556709114440

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -