synoronews

Σελήνη και σεξουαλική συμβατότητα!

Του Χρήστου Άρχου Πολλές φορές παραβλέπετε η σπουδαιότητα της Σελήνης στο σεξουαλικό επίπεδο κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο. Η Σε...


Πολλές φορές παραβλέπετε η σπουδαιότητα της Σελήνης στο σεξουαλικό επίπεδο κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο. Η Σελήνη σε περιπτώσεις σχέσεων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε πόσο ένα άτομο μπορεί να προσφέρει συναίσθημα μέσα σε μία σχέση και βέβαια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Σελήνη στο:

Κριό:

Με τη σελήνη στο Κριό το άτομο είναι ικανό σαφώς να προσφέρει ιδιαίτερα παθιασμένο έρωτα και πάθος αλλά η δύναμη του Κριού χάνεται γρήγορα και ο Κριός μπορεί να αδειάσει συναισθηματικά πριν πάρει χαμπάρι ο άλλος τι έγινε.

Ταύρο:

Με τη Σελήνη στο Ταύρο έχουμε συνήθως τον άνθρωπο που στον έρωτα έστω και με ψευδή τρόπο θέλει να νοιώθει ότι υπάρχει συναίσθημα. Άτομα πιστά προσφέρουν συνήθως στο σεξουαλικό κομμάτι ιδιαίτερη συναισθηματική ζεστασιά η οποία δεν θα πρέπει να συγχέεται με τη ζεστασιά του Καρκίνου για παράδειγμα ( μην ξεχνάμε ότι ο Ταύρος είναι καθαρή ζωική ενέργεια)

Δίδυμο:

Ο Δίδυμος είναι δύσκολο να μπορέσει να συνδέσει τον έρωτα με το συναίσθημα, πιο πολύ τη συνδέει με το παιχνίδι και την ανακάλυψη. Σαφώς και μπορεί να προσφέρει αγάπη αυτή η θέση αλλά δεν είναι από τα μεγαλύτερα ατού της.

Καρκίνο:

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο η ανάγκη για συναισθηματική εγγύτητα είναι ιδιαίτερα σημαντική και πολλές φορές παραβλέπονται άλλα πράγματα στη σχέση. Ίσως η ανάγκη για συναίσθημα αν είναι κάποιες φορές τόσο δυνατή που επισκιάζει το πάθος.

Λέων:

Το Λιοντάρι στο συναισθηματικό επίπεδο είναι αρκετά δοτικό, αλλά αργεί να το εκφράσει στον σεξουαλικό τομέα. Η τάση του να θέλει να τον θαυμάζουν και να είναι σε πολυτέλειες κάποιες φορές μπορεί να τον κάνει να χάσει το πραγματικό στίγμα μίας σεξουαλικής σχέσης.

Παρθένο:

Η παρθένος δύσκολα θα μπορέσει να εκφραστεί συναισθηματικά στο σεξουαλικό επίπεδο αλλά εάν συμβεί είναι μία θέση που μπορεί να δέσει απόλυτα μία τέτοια Σελήνη, το συναίσθημα αρχικά υπέρ-αναλύετε για αυτό και η προσπάθεια ατόμου να βάλει στο σεξ το συναίσθημα αρχικά μπορεί να αγχώσει.

Ζυγό:

Ο Ζυγός είναι περισσότερο ρομαντικός παρά συναισθηματικός στον έρωτα και θέλει τον τρόπο του. Για να μπορέσει και αυτός να εκφράσει τις βαθύτερες σεξουαλικές του ανάγκες θα εκφραστεί συναισθηματικά αλλά ποτέ ιδιαίτερα έντονα γιατί τον «τρακάρει».

Σκορπιό:

Ο Σκορπιός αρχικά θα αδιαφορήσει για το συναισθηματικό κομμάτι στο σεξ, η ενέργεια είναι πολύ έντονη για την πράξη και δεν ενδιαφέρετε για το συναισθηματικό κομμάτι, όσο περνάει όμως ο καιρός με ένα συγκεκριμένο άτομο αυτό αλλάζει και μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα πάθος και συναίσθημα χωρίς όμως ποτέ να είναι «γλυκός».

Τοξότη:

Ο Τοξότης δεν θα μπορέσει εύκολα να παραδοθεί συναισθηματικά στον έρωτα, περισσότερο το αντιλαμβάνεται σαν παιχνίδι και το συναισθηματικό κομμάτι το εκφράζει πολύ διαφορετικά. Παρόλα αυτά με το χρόνο θα μπορούσε να εκφραστεί περισσότερο.

Αιγόκερω:

Ο Αιγόκερως συνήθως είναι από τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις και έχει αρκετά ζητήματα στην έκφραση της σεξουαλικότητας. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εκτιμήσει το συναίσθημα κατά τη σεξουαλική πράξη εκτός και αν συμμετέχουν άλλοι πλανήτες.

Υδροχόο:

Ο Υδροχόος αντιλαμβάνεται το σεξ περισσότερο σαν μία φιλική συμμετοχή παρά μία έκφραση τεράστιου πάθους. Το υπερβολικό συναίσθημα θα τον μπλοκάρει και δεν θα τον αφήσει να νοιώσει ελεύθερος να μπορέσει να παίξει.

Ιχθύ:

Οι Ιχθείς είναι από τους πλέον ρομαντικούς και συναισθηματικούς ανθρώπους στη σεξουαλική πράξη. Είναι το ζώδιο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έχει την ανάγκη για συναισθηματική επαφή μαζί με την ερωτική.

Πηγή  

Related

blog 7261731760452914026

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -