synoronews

Το Δεκέμβριο ανοίγει τις πύλες του το νέο Wyndham Grand Athens!

Τ ην 1η Δεκεμβρίου θα ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο της στην Αθήνα η Wyndham Group Hotel , καθώς θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από το αναμενόμε...

Την 1η Δεκεμβρίου θα ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο της στην Αθήνα η Wyndham Group Hotel, καθώς θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από το αναμενόμενο τα έργα ανακαίνισης του ξενοδοχείου, τα οποία ξεπερνούν τα πέντε εκατ. ευρώ.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο, Wyndham Grand Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, σταθμός Μεταξουργείο, εκεί όπου πριν από χρόνια ήταν το γνωστό ξενοδοχείο Imperial του ομίλου της Grecotel), θα απασχολήσει άμεσα ή έμμεσα περισσότερα από 200 άτομα, ενώ αναμένεται να δέχεται 200.000 επισκέπτες ετησίως.

Με την ολοκληρωτική ανακαίνιση του ξενοδοχείου, το οποίο αποτελεί την πρώτη ευρωπαϊκή επέκταση του μεγαλύτερου ξενοδοχειακού ομίλου παγκοσμίως, με βάση τον αριθμό ξενοδοχείων, θα είναι δυναμικότητας 276 δωματίων ενώ θα διαθέτει και 2.500τμ συνεδριακών χώρων και χώρων εκδηλώσεων φιλοδοξώντας να δραστηριοποιηθεί ενεργά στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού. 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, θα περιλαμβάνονται επίσης εστιατόριο, μπαρ, spa κι ένα roof top μπαρ-εστιατόριο 450τμ, με πισίνα καταρράκτη και καταπληκτική θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την ανακαίνισή του εφαρμόστηκε το green policy του ομίλου με χρήση eco friendly υλικών και led φωτισμού ο οποίος συμβάλει στην κατά 30% εξοικονόμηση ενέργειας.

AdTech Ad
Το έργο έχει αναλάβει η Zeus International - ελληνική εταιρία συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδρύματα κι οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management ξενοδοχείων - με τη συνεργασία της Wyndham Group Hotel, ενώ μέρος της επένδυσης ανέλαβε η ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ως ιδιοκτήτρια του ακινήτου που στο παρελθόν στέγαζε το ξενοδοχείο Athens Imperial.

«Η Ελλάδα αποτελεί την 74η χώρα στην οποία αποκτά παρουσία η Wyndham», δήλωσε ο κ. Edwin Broers, περιφερειακός αντιπρόεδρος για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη του Wyndham Hotel Group, προσθέτοντας ότι ο ξενοδοχειακός όμιλος είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο με 8.000 ξενοδοχεία σε 73 χώρες και 16 ξενοδοχειακά brands. Επισήμανε μάλιστα πως υπάρχουν «προοπτικές και για άλλες συνεργασίες» στη χώρα, αφού ο όμιλος «πιστεύει ακράδαντα στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς». Τα εύσημα έδωσε και στους συνεργάτες της Zeus International οι οποίοι με μεγάλη αφοσίωση «υλοποιούν μια ιδιαίτερα εκτεταμένη ανακαίνιση θέτοντας νέες προδιαγραφές πολυτέλειας στην Αθήνα και μάλιστα νωρίτερα από τα αρχικά χρονικά περιθώρια».

Το ξενοδοχείο αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμεικού υποστήριξε από πλευράς του ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International. «Η νέα αυτή επένδυση θα προκαλέσει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον ελληνικό τουρισμό ενώ παράλληλα, θα δώσει πνοή και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμεικού. Η θέση του ξενοδοχείου, μια ανάσα από τα πολιτιστικά ορόσημα της πόλης, το καθιστά ιδανικό προορισμό τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για διακοπές. Στην Zeus International έχουμε ως βασική παράμετρο της λειτουργίας μας τη μέγιστη δυνατή ανάδειξη και αξιοποίηση της πολυετούς εμπειρίας των συνεργατών μας και εν προκειμένω της παγκοσμίου φήμης του Wyndham Hotel Group».

Όπως μάλιστα διευκρίνισαν τα στελέχη της Zeus International το ξενοδοχείο δέχεται ήδη κρατήσεις από όλα τα κανάλια, και μάλιστα το 30% των κρατήσεων που ήδη δέχεται το ξενοδοχείο προέρχεται από το Wyndham Rewards loyalty program, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 45 εκατ. μέλη.

Ο όμιλος Wyndham

Το Wyndham Grand αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος διακεκριμένων ξενοδοχείων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω των εκλεπτυσμένων καταλυμάτων που διαθέτουν σε πολλούς προορισμούς. Επιπρόσθετα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία των απολαύσουν το άνετο περιβάλλον, σε συνδυασμό με προσεγμένες υπηρεσίες.

Η Wyndham Hotel Group είναι θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων της, ενώ παράλληλα είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες φιλοξενίας της Wyndham Worldwide.

Τόσο ως κορυφαίος δικαιοπάροχος της ονομασίας ξενοδοχείων (franchisor), όσο και ως πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων, το διεθνές χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 679.100 δωμάτια σε 73 χώρες, με 16 εμπορικές ονομασίες (Dolce Hotels and Resorts®, Wyndham Grand®, Wyndham Hotels and Resorts®, Wyndham Garden® Hotels, TRYP by Wyndham®, Wingate by Wyndham®, Hawthorn Suites by Wyndham®, Microtel Inn & Suites by Wyndham®, Ramada®, Baymont Inn & Suites®, Days Inn®, Super 8®, Howard Johnson®, Travelodge® και Knights Inn®. Wyndham Rewards)


Νίκη Παπάζογλου
npapazoglou@insider.gr

Πηγή : insider.gr

Related

blog 5153841921852542463

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -