synoronews

Κακοκαιρία: Ψυχρός αποχαιρετισμός στο 2016

Με χιόνια, θυελλώδεις ανέμους και τσουχτερό κρύο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2016 η Ελλάδα, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας βρίσκεται...

Με χιόνια, θυελλώδεις ανέμους και τσουχτερό κρύο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2016 η Ελλάδα, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας βρίσκεται σε λευκό κλοιό από τα ξημερώματα της Πέμπτης και θα παραμείνει ως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το κύμα κακοκαιρίας, έκανε την εμφάνισή του με... άγριες διαθέσεις, όπως είχαν προβλέψει και οι μετεωρολόγοι, προκαλώντας μικρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, αλλά μεγάλα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη δεν επιτρέπουν την εκτέλεση των δρομολογίων των πλοίων.

Στα λευκά έχουν ντυθεί Κρήτη, νησιά βορείου Αιγαίου, Ήπειρος, Θεσσαλία, Βοιωτία, αλλά και η Αττική, με το χιόνι να έχει καλύψει ακόμη και το κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Πλατεία Συντάγματος, Στύλοι Ολυμπίου Διός, Ακρόπολη, Λυκαβηττός, Ζάππειο, έχουν καλυφθεί από χιόνι, όπως και τα βόρεια, τα δυτικά, ακόμη και τα νότια προάστια της Αθήνας.











 15 Photos: Στα λευκά η Αθήνα


Τα social media έχουν κατακλυσθεί από εικόνες με χιονισμένα τοπία σε Μαρούσι, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Νέα Ερυθραία, αλλά και Γλυφάδα, Πειραιά, Κορυδαλλό, ενώ πιο πυκνό είναι το χιόνι σε Πεντέλη και Πάρνηθα.











 11 Photos: Στα λευκά η Αττική
Φωτογραφίες : CNN GREECE

Με τα σχολεία κλειστά, καθώς οι μαθητές απολαμβάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς, η ευκαιρία για παιχνίδι στα χιόνια ήταν μοναδική και πολλά ήταν τα παιδιά που την αξιοποίησαν, κυρίως στα βόρεια προάστια της Αθήνας.


 Φωτογραφίες : CNN Greece

Βέβαια το χιόνι και κυρίως ο παγετός κρύβουν και κινδύνους, γι’ αυτό και η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δίνει πολύτιμες συμβουλές για την... επιβίωσή μας από τον χιονιά, καθώς το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί όπως όλα δείχνουν ως και την Πρωτοχρονιά.

Μικροπροβλήματα στις μετακινήσεις

Η κακοκαιρία δεν έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στις μετακινήσεις με τους συρμούς του Ηλεκτρικού σιδηροδρόμου να κινούνται από τις 8 το πρωί κανονικά σε όλο το μήκος της διαδρομής, από Πειραιά μέχρι Κηφισιά, καθώς αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει από την έναρξη της βάρδιας.

 Φωτογραφίες : ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με λίγα προβλήματα διεξάγονται τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού δεν λειτουργούν κάποιες γραμμές στα βόρεια προάστια, όπως στου Παπάγου και την Κηφισιά, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και σε περιοχές με δρόμους που έχουν μεγάλη κλίση και σε μικρούς δρόμους, όπως στους δήμους Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Πειραιά.

Ο ΟΑΣΑ συστήνει στους πολίτες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ή να επικοινωνούν με το 11185 προκειμένου να ενημερώνονται για τις τροποποιήσεις καθώς πρόκειται για μια εικόνα που συνεχώς μεταβάλλεται από τις αυτοψίες που διενεργούνται.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, κανονικά οι πτήσεις

Προβλήματα παρατηρούνται στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των βοριάδων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ. Γενικό απαγορευτικό απόπλου εξέδωσε το Λιμενικό για τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

 Φωτογραφία : ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δεν εκτελούνται ακόμα τα δρομολόγια των πλοίων Κυλλήνη- Κεφαλονιά και Κυλλήνη-Ζάκυνθος. Κλειστές είναι οι γραμμές Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη, Πρίνος-Καβάλα, Θάσος - Κεραμωτή, Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη, Αγία Μαρίνα - Νέα Στύρα.

Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων στη γραμμή Βόλος-Σποράδες.

Οι επιβάτες πάντως που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» είναι ανοικτό και λειτουργεί κανονικά, ενώ δεν έχει ακυρωθεί καμία πτήση.

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική

Η πυκνή χιονόπτωση και η χιονόστρωση σχεδόν σε ολόκληρη την Αττική έχει προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, όχι τόσο σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, αλλά κυρίως στις περιφερειακές.

  Φωτογραφία : CNN Greece

Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στον Υμηττό, από τη θέση Καλοπούλα, σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας.



Σύμφωνα με την τροχαία η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί:

-Στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς το καζίνο.

-Στη λεωφόρο Πεντέλης: Από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ξενία.

-Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου.

-Λ. Διονύσου: Από το γήπεδο Διονύσου έως τον Αγιο Πέτρο.

-Οδός Αγίου Μερκουρίου - Βαρυμπόμπης, από το ύψος του εστιατορίου «Λεωνίδας».

Στους άλλους δρόμους της Αττικής η κυκλοφορία διεξάγεται με μικροπροβλήματα, ενώ οι οδηγοί πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή, λόγω της ολισθηρότητας από τη χιονόπτωση.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται και η κυκλοφορία των οχημάτων από το 10ο χλμ της επαρχιακής οδού Αλεποχωρίου έως την παραλιακή οδό της περιοχής.

Φωτογραφία : CNN Greece

Παράλληλα, σύμφωνα με την Τροχαία, δεν επιτρέπεται, η κυκλοφορία φορτηγών στην περιφερειακή οδό Ελευσίνας - Θήβας, από το 3,5 χλμ στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδα για τα υπόλοιπα οχήματα, ενώ πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη έως τον κόμβο Σχηματαρίου.

Στα λευκά σχεδόν όλη η Ελλάδα

Στα λευκά έχουν ντυθεί οι περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς εκτός από την Αττική, «άσπρη μέρα» είδαν οι κάτοικοι σε Θεσσαλία, Ήπειρο, Κρήτη, αλλά και στα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Στα λευκά ντύθηκαν τις τελευταίες ώρες αρκετές περιοχές της ορεινής Χαλκιδικής, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται μόνο για τους οδηγούς που θα κινηθούν προς τα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν Πέλλας και Σέλι Ημαθίας.

Φωτογραφία :  CNN Greece

Ωστόσο, σήμερα επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Στους -3 βαθμούς Κελσίου έπεσε ο υδράργυρος σε Νευροκόπι και Φλώρινα, ενώ στους -2 σε Καστοριά και Κοζάνη.

Στην Καβάλα το θερμόμετρο έδειξε μηδέν βαθμούς Κελσίου, στις Σέρρες 2, στην Αλεξανδρούπολη 3, ενώ στη Θεσσαλονίκη η ελάχιστη θερμοκρασία ήταν στους 4 βαθμούς Κελσίου.

Χιόνι στις ορεινές περιοχές του Ατταβύρου και του Προφήτη Ηλία στο νησί της Ρόδου έπεσε σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της κακοκαιρίας που πλήττει όλη την χώρα. Η χιονόπτωση περιορίστηκε στις κορυφές των δύο βουνών παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή και οι κάτοικοι του νησιού προσδοκούσαν ότι θα χιόνιζε και στις πεδινές περιοχές.
Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου υπάρχουν προβλήματα

Με μικρά προβλήματα εξελίσσεται από νωρίς το πρωί η κίνηση των αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου. Η αστυνομία διακόπτει προληπτικά την κυκλοφορία στα διόδια της Τραγάνας για να έχουν ευχέρεια τα εκχιονιστικά μηχανήματα να ρίχνουν αλάτι και να ανοίγουν το δρόμο παρά το γεγονός ότι κατά περιόδους η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Από την πλευρά τους, ιδιαίτερα έντονα είναι τα παράπονά από τους οδηγούς των φορτηγών αυτοκινήτων οι οποίοι έχουν ακινητοποιηθεί για αρκετές ώρες στην περιοχή της Τραγάνας κοντά στα διόδια ενώ ορισμένες απόπειρες που έκανε η τροχαία για να προωθήσει την κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων δημιούργησαν προβλήματα με ακινητοποιήσεις φορτηγών μέσα στο κρίσιμο τμήμα της εθνικής οδού και χρειάστηκαν επεμβάσεις εκχιονιστικών μηχανημάτων για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Φωτογραφία : CNN Greece

Από τις 5 το πρωί που ξεκίνησε η χιονόπτωση σε πολλές περιπτώσεις η αστυνομία ακινητοποίησε κατά περιόδους τα μεγάλα οχήματα για να αποφευχθούν τα προβλήματα και η κυκλοφορία εξελίσσεται ομαλά. Ήδη μετά τις 9 το πρωί έχουμε μια ύφεση στη χιονόπτωση γεγονός το οποίο έχει δώσει τη δυνατότητα στα μηχανήματα να παρέμβουν η κυκλοφορία εξελίσσεται χωρίς σημαντικά προβλήματα αλλά όλα τα εκχιονιστικά και πυροσβεστικά μηχανήματα παραμένουν σε επιφυλακή. Η χιονόπτωση συνεχίζεται μέχρι και τη Θήβα χωρίς να υπάρχουν όμως προβλήματα προς το παρόν.

Ακόμη έντονες χιονοπτώσεις είχαμε στα ορεινά της Βόρειας Εύβοιας χωρίς αξιοσημείωτα προβλήματα ενώ χιονίζει στα ορεινά της Φθιώτιδας της Φωκίδας και της Εύβοιας με μικρά πρόβλημα στο επαρχιακό δίκτυο.

Αντίθετα πολύωρη διακοπή ρεύματος είχαμε τα ξημερώματα σε ορισμένες περιοχές αφού τέθηκαν εκτός δικτύου αρκετά τμήματα τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στη Βοιωτία. Διακοπή ρεύματος υπήρχε στην περιοχή της Λιβαδειάς αφού τέθηκαν εκτός δικτύου υποσταθμοί της Δ.Ε.Η. όπως επίσης και την περιοχή της Κωπαΐδας αλλά και τις περιοχές Αμφίκλειας και Τιθορέας. Νωρίς το πρωί οι τεχνικοί της Δ.Ε.Η. μετά από χειρισμούς που έκαναν στο δίκτυο αποκατέστησαν ένα μεγάλο τμήμα των βλαβών ενώ παραμένει εκτός δικτύου η περιοχή της Κωπαΐδας στην Βοιωτία.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, έχουν προκαλέσει οι χιονοπτώσεις. Ειδικότερα, στην Αργολίδα, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 32ο έως το 70ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ναυπλίου-Λυγουριού-Κρανιδίου και στο επαρχιακό δίκτυο των δημοτικών ενοτήτων Αχλαδοκάμπου, Καρυάς και Λιμνών.

Φωτογραφία : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στην Αρκαδία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Τρίπολης-Πάτρας, από το 37ο χιλιόμετρο έως τα όρια με το νομό Αχαΐας, στην εθνική οδό Λεβιδίου-Νεμέας, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης από το 10ο έως το 24ο χιλιόμετρο, στις επαρχιακές οδούς 'Αστρους-Αγίου Πέτρου, ‘Αστρους-Καστανίτσας και Λεωνιδίου-Κοσμά, καθώς και στην δασική οδό 'Ανω Οστρακίνα (χιονοδρομικό κέντρο)-Βυτίνα.

Στην Κορινθία, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες από τo 18ο χιλιόμετρο και άνω της επαρχιακής οδού Ξυλοκάστρου - Τρικάλων από τo 1ο χιλιόμετρο και άνω επαρχιακής οδού Τρικάλων - Καρυάς, από τo 16ο χιλιόμετρο και άνω της επαρχιακής οδού Δερβενίου - Γκούρας, από το 9ο χιλιόμετρο έως 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γκούρας - Κιάτου, από το 10ο χιλιόμετρο έως 18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γκούρας - Δερβενίου, από το 10ο χιλιόμετρο έως 18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής Γκούρας - Λυκουριάς και από το 1ο χιλιόμετρο και άνω της επαρχιακής οδού Περαχώρας-Σχοίνου.

Στην Λακωνία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων έχει από το 13ο χιλιόμετρο έως το 14ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγίου Δημητρίου Ζάρακος-Κρεμαστής, ενώ διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 24ο έως το 45ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Τρίπολης - Σπάρτης και στην επαρχιακή οδό Καρυών-Βρεσθένων.

Προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο των Χανίων έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Λόγω χιονόπτωσης αποκλείστηκαν τμήματα των οδικών αξόνων προς Σφακιά από τις περιοχές Κράπη και Ασκύφου, στην θέση Πέτρα Σελί μετά τον Σέμπρωνα στο Ανατολικό Σέλινο, ενώ έκλεισε και το οδικό δίκτυο προς το οροπέδιο Ομαλού μετά το χωριό Λάκκοι.

Τα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους και σε χαμηλότερα σημεία όπως τα Κεραμειά, τη Μαλάξα και το Θέρισσο. Σε όλα τα σημεία υπάρχουν εκχιονιστικά μηχανήματα που προσπαθούν να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο ενώ σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου και στην εθνική οδό, έχουν αναφερθεί καταπτώσεις πετρών και χωμάτων.

Οι αρχές συνιστούν στους οδηγούς είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Στην πόλη των Χανίων κατά διαστήματα πέφτει χαλάζι και η θερμοκρασία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

EUROKINISSI: Φωτογραφία αρχείου

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρη την περιοχή των Καλαβρύτων καθώς και στο υπόλοιπο ορεινό οδικό δίκτυο της Αχαΐας.

Ειδικότερα η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στις επαρχιακές οδούς: Καλαβρύτων-Αιγίου (μέσω Πτέρης), Καλαβρύτων-Διακοπτού (μέσω Μεγάλου Σπηλαίου), Καλαβρύτων-Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας), Κλειτορίας-Καλαβρύτων (μέσω Λουσών), Κλειτορίας-Καλαβρύτων (μέσω Πριολίθου), Κλειτορίας-Γκούρας (μέσω Λοικουριάς), Καλαβρύτων-Χιονοδρομικού και Κλειτορίας-Αροανίας, έως και Ψωφίδα (μέσω Αυχαίνα Πριολίθου).

Επίσης, κλειστή παραμένει η διαδημοτική οδός που συνδέει την τοπική κοινότητα Περιστέρα, με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες

Χειμωνιάτικο θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού ως και την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Παρασκευή στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις, κατά τόπους πυκνές στην ανατολική Θεσσαλία, Εύβοια, ανατολική Στερεά, ανατολική και βόρεια Πελοπόννησο, νησιά Αιγαίου και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Το Σάββατο, στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική και βόρεια Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 5 μποφόρ στα δυτικά, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια χαμηλά επίπεδα.

Βελτίωση αναμένεται την Κυριακή με τον καιρό να είναι γενικά αίθριος στα δυτικά και βόρεια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Πηγή : cnn.gr

Related

blog 1592014012802798053

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -