synoronews

Η μαγεία των Αριθμών! Κύριοι Αριθμοί!

Οι Κύριοι αριθμοί στην Αριθμολογία είναι το 11 , το 22 και το 33.   Ο καθένας από τους Κύριους Αριθμούς απαιτεί ένα συγκεκριμένο είδ...

Οι Κύριοι αριθμοί στην Αριθμολογία είναι το 11 , το 22 και το 33. 

Ο καθένας από τους Κύριους Αριθμούς απαιτεί ένα συγκεκριμένο είδος κυριαρχίας. Ο κάθε Κύριος Αριθμός αποκαλύπτει ένα συγκεκριμένο είδος δυνατοτήτων καθώς και αυξημένες ευθύνες. Όλοι οι κύριοι αριθμοί υποδηλώνουν μια ευκαιρία για μάθηση και αφομοίωση πνευματικών πληροφοριών. Αυτή η μάθηση συχνά έρχεται μέσα από δυσκολίες , δοκιμασίες και αντιξοότητες.

Το συμπέρασμα είναι πως, αν χρησιμοποιούμε πνευματικές, φιλοσοφικές, συμπαντικές ή μεταφυσικές αρχές , θα λειτουργούμε στο επίπεδο των Κύριων Αριθμών και θα δουλεύουμε με την ανώτερη δόνηση του. 

Αν όμως εστιάζουμε στο εγώ , στον υλικό κόσμο ή στις κατώτερες ενέργειες, τότε θα δουλεύουμε μέσα στα όρια της κατώτερης δόνησης των Κύριων Αριθμών (2,4,6). Λέγεται ότι αν έχουμε έναν Κυρίαρχο αριθμό, έχουμε κάνει ένα συμβόλαιο (στο παρελθόν, όταν είχαμε ακόμη πνευματική μορφή) να γεννηθούμε και να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα σε αυτή τη ζωή.

Όλοι οι Κύριοι αριθμοί έχουν προσφερθεί να έλθουν στη γη για να βοηθήσουν να κινηθεί σε μια ανώτερη δόνηση .

Οι Κύριοι Αριθμοί δείχνουν πνευματικά χαρίσματα που κάνουν το άτομο εξαιρετικά ευαίσθητο στην διαίσθηση. Έχουν μεγαλύτερη ικανότητα να επικοινωνούν με τη δική τους ανώτερη καθοδήγηση, επειδή είναι πιο ανεπτυγμένες ψυχές (όταν ακούνε). Τα άτομα με Κύριους αριθμούς θεωρούνται παλιές ψυχές που έχουν πολλή σοφία και πνευματική γνώση την οποία έχουν μάθει από προηγούμενες ζωές.

Οι Κύριοι αριθμοί έχουν σοφία για τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου.

Τα πνευματικά χαρίσματα των Κύριων αριθμών δημιουργούν ένταση, τρομερή ανησυχία, αρρώστιες και σωματικά προβλήματα, στην περίπτωση που δεν τα χρησιμοποιούν για να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα. Δεν έχει σημασία τι μορφή θα πάρει αυτή η υπηρεσία, απλώς με κάποιο τρόπο πρέπει να υπηρετούν την ανθρωπότητα , ώστε να εξυψώσει την συνειδητότητά της προς την πνευματική αντίληψη των πραγμάτων.
Ένας άλλος λόγος που κάνει τη ζωή δύσκολη των Κύριων αριθμών είναι ότι τα ιδανικά και οι στόχοι των πνευματικών δονήσεων έχουν υψηλό επίπεδο και η εσωτερική καθοδήγηση του ατόμου είναι αρκετά ανεπτυγμένη, ώστε να αποτελεί μια ισχυρή παρουσία μέσα του. Αυτό κάνει το άτομο να τείνει προς την τελειότητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί πάντα να δέχεται αυτό που βλέπει.

11: Ο Πνευματικός Αγγελιοφόρος.

Golden Heart ♥: Ο 11 είναι η δίοδος της διαίσθησης, είναι ο αριθμός της κοσμικής διακλάδωσης, είναι ο αριθμός της έμπνευσης, των αποκαλύψεων, της ανώτερης εξυπνάδας, αφού ενώνεται με το “συλλογικό ασυνείδητο”, με την “πηγή”, με τον “Θεό”. Είναι ο αριθμός που ευνοεί την πνευματική εξέλιξη, που εκμηδενίζει τις υλικές αξίες. Η υλική επιτυχία έρχεται σαν ανταμοιβή των ανώτερων ικανοτήτων του ατόμου και του τρόπου που τις χρησιμοποιεί. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι το 11 συνδέεται με τον Φύλακα Άγγελο Ουριήλ, ο οποίος εξυψώνει και εμπνέει , οδηγώντας τον 11 πίσω στην αλήθεια και αποκαθιστώντας ισορροπία.

Χαρακτηριστικά: Πολύ έξυπνος, εμπνευσμένος, εξυψώνει την ανθρωπότητα, φέρνει φως στους άλλους, έχει νευρική ενέργεια, είναι οραματιστής, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, αναζητά την πνευματική αλήθεια, πνευματικός δάσκαλος, ειρηνοποιός, διαπραγματευτής, εξαιρετικά διαισθητικός.

22: Ο Αρχιτέκτονας.

Ο 22 είναι ένας αριθμός εξίσου ιδιόμορφος και, ιδιαίτερος, αφού είναι ο μόνος που δίνει το ίδιο αποτέλεσμα με πρόσθεση ή πολλαπλασιασμό. Είναι ταυτόχρονα ο αριθμός της γνώσης, της εμπειρίας, είναι ο αριθμός της ιδιοφυΐας του Δημιουργού, είναι ο αριθμός της κατασκευής, της ιδιοφυούς ανακάλυψης.

Είναι επίσης συμβολικός διότι υπάρχουν 22 βιβλία στην Παλαιά Διαθήκη , 22 κεφάλαια στην Αποκάλυψη, 22 γράμματα στις παλιές αλφαβήτους. Είναι τόσο δυνατός αριθμός ώστε μπορεί να είναι ο αριθμός του ιδιοφυούς εφευρέτη, του παγκόσμιου θεμελιωτή. Ο 22 έχει τη μοναδική ικανότητα να βλέπει την ευρύτερη εικόνα, τις λεπτομέρειες και τις πνευματικές αρχές που απαιτούνται για να εκτελεστεί ένα σχέδιο και να πάρει απτή μορφή. Χτίζει πράγματα για την ανθρωπότητα.

Χαρακτηριστικά: Κυρίαρχος στο αντικείμενο οργάνωσης, οργανώνει μεγάλα εγχειρήματα, πνευματικός, πρακτικός ιδεαλιστής, κάνει τα όνειρα πραγματικότητα, φιλόδοξος, διαισθητικός, εμπνευσμένος, μεθοδικός, πειθαρχημένος, εργατικός, τίμιος, ικανός, δημιουργικός, διαθέτει αυτοπεποίθηση.

33: Θεραπευτής μέσω της Αγάπης.

Ο 33 είναι ο αριθμός της δημιουργίας μα επίσης και της επικοινωνίας. Είναι ο χριστιανικός αριθμός, είναι η ηλικία που πέθανε ο Χριστός αλλά επίσης και η χρονιά της Ανάστασης…Είναι το σύμβολο του Άστρου του Δαβίδ, είναι η σφραγίδα του Σολομώντα, το τρίγωνο της πνευματικότητας που διεισδύει στο τρίγωνο της ύλης το τρίγωνο της πνευματικότητας που διεισδύει στο τρίγωνο της ύλης. Είναι ο αριθμός της σοφίας, της αγάπης, της εξέλιξης. 

Είναι ο υπέρμαχος των αδικημένων που εκπέμπει συμπόνια, αγάπη και ενσυναίσθηση. Πιστεύεται ότι έχει τις ιδιότητες του Χριστού , θυσιάζοντας τον εαυτό του για χάρη των άλλων. Λόγω της έντονης ανάγκης του να διορθώνει αδικίες και να αποκαθιστά τα ανθρώπινα δικαιώματα, όσοι έχουν αυτόν τον αριθμό, φροντίζουν ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες, ή προσφέρουν κάποια υπηρεσία που ωφελεί την ανθρωπότητα.

Χαρακτηριστικά: Οραματιστής, ευαίσθητος, ανιδιοτελής, αλτρουισμός, φροντίδα, καλλιέργεια πνεύματος, μυστικισμός, συμπόνια, τρυφερή καρδιά, συναισθηματικός, προστατευτικός, επιεικής.

Μπορούμε να δούμε τα άτομα με Κύριους αριθμούς σαν ένα είδος φωτός, ένα πολύ φωτεινό άστρο που λάμπει ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα αστέρια που αντιπροσωπεύουν εμάς…

Πηγή 

Related

blog 819517642632599112

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -