synoronews

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/7 έως 31/7 απο την Λέτα Μπεζεργιάννη

Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και φέρνει λύσεις, ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις μας, αλλά και κρυμμένες εμμονές στην επιφάνεια. Κριός ...

Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και φέρνει λύσεις, ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις μας, αλλά και κρυμμένες εμμονές στην επιφάνεια.


Κριός

Κριέ μου, δεν έχεις τον παραμικρό λόγο να γκρινιάζεις την εβδομάδα αυτή, αφού μόνο χαρές θα δεις. Λίγο η κοινωνική σου ζωή που ανεβαίνει, λίγο το γεγονός πως από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχονται λύσεις στα προβλήματά σου, και λίγο το ότι βρίσκεις επαγγελματικές διεξόδους απ’ το αδιέξοδο που είχες πέσει, όλα βοηθάνε στο να αλλάξει η διάθεσή σου προς το καλύτερο. Κι η μεγαλύτερη νίκη είναι πως διορθώνεις ραγισμένες σχέσεις που σε πονούσαν. Δε νομίζω να έχεις νιώσει πιο δημιουργικός άλλοτε! Εύγε, καλέ μου!


Ταύρος

Ταύρε μου, μερικές φορές η καλύτερη λύση απέναντι στα προβλήματα και τους ανθρώπους που τα δημιουργούν είναι να κρατάς τις απαραίτητες αποστάσεις. Με το να κάνεις κατά μέτωπο επίθεση τις περισσότερες φορές αυτό που καταφέρνεις είναι να κάνεις χειρότερα καταστάσεις και προβλήματα που θα μπορούσαν να είχαν λυθεί εύκολα. Απέφυγε τις εντάσεις στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε για μία φορά να μην αφήσεις το θυμό και τα νεύρα σου να πάρουν το πάνω χέρι. Είναι ωραίο να δοκιμάζουμε νέα πράγματα και –πού ξέρεις– μπορεί να σου αρέσουν οι ειρηνικές λύσεις!


Δίδυμος

Διδυμάκι μου, σ’ έχει πιάσει μια τρομερή ανασφάλεια αυτόν τον καιρό όσον αφορά τη ζωή σου και κάθε τομέα της. Κι έρχεται κα ο Ερμής απ’ την Παρθένο να ενισχύσει αυτή την ανασφάλεια και να σε πιάσει η γνωστή τρέλα σου, εκείνη που θες να πάρεις τα βουνά και να μείνεις μόνος για πάντα. Μην το κάνεις, αν δε μιλήσεις σ’ εκείνους τους ανθρώπους που νιώθεις σαν στηρίγματά σου, δεν πρόκειται ουδέποτε να ηρεμήσεις. Και προς Θεού, μην κοιτάς τους πάντες με μισό μάτι λες και θέλουν το κακό σου, δεν είναι όλος ο κόσμος παρανοϊκός σαν εσένα!


Καρκίνος

Καρκινάκι μου, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη κάποιες υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σου. Εμφανίζονται κάποιες καλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εξετάσεις καλά και να αφήσεις στην άκρη τη νωχελικότητα που ίσως να αισθάνεσαι για να τις αρπάξεις. Μην αφήνεις το γεγονός πως νιώθεις κάπως πεσμένος να σου στερήσει μία μακροπρόθεσμη επιτυχία. Και κυρίως, πρόσεξε λιγάκι τα νευράκια σου. Ειδικά εκεί που ξέρεις πως έχεις άδικο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου άδικα.


Λέων

Λιοντάρι μου, ξάφνου συνειδητοποιείς πως άλλα ονειρευόσουν να κάνεις κι αλλιώς έχει καταλήξει η ζωή σου. Κυρίως, αυτό που καταλαβαίνεις είναι πως αυτά που ήθελες, τα όνειρα που είχες, δε σε γεμίζουν πια. Μην άγχεσαι, τώρα είναι ο καιρός για να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, κοινώς, τώρα μπορείς να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου και να κυνηγήσεις με ωριμότητα ό,τι θες πραγματικά, είτε αφορά την αισθηματική ή την επαγγελματική ζωή σου. Κι οι αλλαγές αυτές είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες γιατί σαν να έχει αρχίσει να σε κουράζει τρομερά το παρελθόν.


Παρθένος

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινάει για σένα, Παρθενάκι μου. Βρίσκεις τρόπους να περνάς καλά όπου πας, όμως επειδή έχεις και την τάση να παίρνεις τα πάντα λίγο προσωπικά, μερικές μικροπαρεξηγήσεις απ’ το πουθενά, σου χαλάνε λίγο τη διάθεση. Αυτό βέβαια, μόνο αν τις αφήσεις. Ό,τι ακούς το παίρνεις κατάκαρδα και καταλήγεις να καταδικάζεις ανθρώπους και καταστάσεις πριν καλά-καλά δεις ολοκληρωμένη την εικόνα. Αυτό προσπάθησε να αποφύγεις –το δράμα για το οποίο ζεις κατά βάθος, δηλαδή– και θα περάσεις τέλεια!


Ζυγός

Ζυγέ μου, όχι ότι δεν το έχεις γενικά, αλλά αυτή την εβδομάδα η κοινωνικότητά σου σπάει ταμεία! Δεν προλαβαίνεις να σημειώνεις τηλέφωνα κι ονόματα και το καλό είναι πως οι περισσότερες από αυτές τις γνωριμίες, θα σου προσφέρουν κι ουσιαστική βοήθεια στα επαγγελματικά σου -μ’ έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια δηλαδή. Βέβαια μην περιμένεις να γεμίσει η τσέπη απ’ τη μία μέρα στην άλλη. Σιγά-σιγά γίνονται τα καλά πράγματα. Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία στα πλάγια βλέμματα εκείνων που ζηλεύουν την ικανότητά σου να κερδίζεις τα πλήθη και φρόντιζε να σε ξεματιάζουν πού και πού.


Σκορπιός

Εβδομάδα σχέσεων αυτή που έρχεται, Σκορπιέ μου. Αυτές θα σε απασχολήσουν, αρχής γινόμενης με τα προβλήματα των ατόμων στην οικογένειά σου, που προσπαθούν με το έτσι θέλω να στα μεταφέρουν. Μην τους αφήσεις. Έχεις ήδη αρκετά στο κεφάλι σου. Σκέφτεσαι τις σχέσεις με τα άτομα που σε περιβάλλουν και κατανοείς πως κάτι δεν πάει καλά. Θες να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα, αλλά δε σε αφήνουν οι συναισθηματισμοί. Όχι, καιρός είναι να πετάξεις ό,τι «βρομάει» απ’ τη ζωή σου. Αρκετά σκουπίδια δεν κράτησες όλα αυτά τα χρόνια; Σπάσε τις αλυσίδες που σε κρατούν με άτομα που δεν προσφέρουν τίποτα πια, μπας και χαμογελάσει το χειλάκι σου!


Τοξότης

Μία αρκετά ουδέτερη εβδομάδα θα διανύσεις, Τοξοτάκι μου. Τα πράγματα μένουν κάπως στάσιμα κι ενώ απ’ τη μία αυτό είναι καλό, απ’ την άλλη μπορεί να νιώσεις πως η ρουτίνα γίνεται κουραστική. Θα έλεγα να στρέψεις την προσοχή σου κυρίως στις νέες γνωριμίες που ίσως κάνεις οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν κάπως διεκδικητικές απέναντί σου, πράγμα που μπορεί να σου προκαλέσει έναν μικρό πανικό και τον νου σου στα έξοδα. Μερικές φορές σε χτυπάει η σπατάλη και δε σε σταματάς με τίποτα!


Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η εβδομάδα για σένα θα έχει ένα μόνο θέμα. Σχέσεις. Θα σε απασχολήσει πολύ το ζήτημα σε σημείο εμμονής, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θετικά διότι βάζεις κάτω κάθε μία σχέση που έχεις χτίσει και την αναλύεις ολοκληρωτικά. Κι ενώ υπό άλλες συνθήκες αυτό θα τρόμαζε τους πάντες, εγώ λέω καλά κάνεις γιατί αυτή η διεξοδική ανάλυση θα βγάλει στην επιφάνεια και προβλήματα που αγνοούσες. Και φυσικά, θα φροντίσεις να τα λύσεις, και μέσω αυτών να προσπεράσεις και τις ανασφάλειες που μπορεί να σου βγάλουν. Δεν πιστεύω να έχεις παράπονο;


Υδροχόος

Έχεις τάσεις φυγής αυτή την εβδομάδα, Υδροχόε μου. Όχι ότι δεν τις έχεις συνήθως, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση σου χειροτερεύει και δεν τολμάς να μείνεις καν κλεισμένος στο σπίτι. Όσον αφορά τους ανθρώπους, τολμώ να πω πως ακόμα και μια καλημέρα που θα σου πουν, σε κάνει να φρικάρεις. Δεν είναι καλή περίοδος να σκέφτεσαι σχέσεις κάθε είδους. Απ’ την άλλη, ξάφνου παρουσιάζεις ένα άλλο πρόσωπο που φλερτάρει και που αστειεύεται μέχρι τελικής πτώσης. Τι να σου πω, Ντόκτορ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ η κατάστασή σου. Αποφάσισε τι θες!


Ιχθύες

Ψαράκι μου, είναι εβδομάδα ξεκαθαρισμάτων και για σένα τούτη εδώ. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου απέναντι στους φίλους, την οικογένεια και τον σύντροφοό σου διότι είσαι σαν ηφαίστειο συναισθημάτων έτοιμο να εκραγεί κι η έκρηξη δε θα είναι καθόλου όμορφη. Πριν λοιπόν, βρεθείς να τα σπας με όλους, καλό θα ήταν να ξέρεις τι θες απ’ τη ζωή σου και τις σχέσεις σου. Και προσπάθησε τουλάχιστον στα επαγγελματικά σου να κρατήσεις μία διπλωματική στάση, μην τα κάνεις μπάχαλο κι εκεί!

Λέτα Μπεζεργιάννη


Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 1518796970884555292

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -