synoronews

«Ο Λιαντίνης είναι ζωντανός». Συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του!

Α νήμερα των γενεθλίων του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, η σύζυγός του καθηγήτρια θεολογίας Νικολίτσα Γεωργοπούλου, προχώρησε σε μια ανατρι...

Ανήμερα των γενεθλίων του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, η σύζυγός του καθηγήτρια θεολογίας Νικολίτσα Γεωργοπούλου, προχώρησε σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη. 

Με ανάρτηση στο FB, αλλά και στο προσωπικό της ιστολόγιο, υποστηρίζει ότι ο άνδρας της είναι «εξαφανισμένος» και όχι νεκρός. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μόνο οι προσωπικοί της φίλοι γνωρίζουν «από μένα την αλήθεια και σιωπούν ευγενικά και αναμένουν την αποκάλυψή της. Γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.»

Στη συνέχεια με αφορμή το γεγονός ότι η γενέθλιος ημέρα του Λιαντίνη είναι ίδια με αυτή του Μεγάλου Αλεξάνδρου (23 Ιουλίου) αναφέρει: «Η πρόσφατη ανάρτηση που έκανα με αφορμή το γενέθλιο του Μεγαλέξανδρου δεν ήταν τυχαία. Αλέξανδρος: ένας άλλος Οδυσσέας. Λέγεται ότι, όταν ρωτήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος, πως πέτυχε τόσες κατακτήσεις σε λίγο χρόνο απάντησε: “Με θέληση, με παραμύθια και με την τέχνη της εξαπάτησης.”». Και συνεχίζει: «Γνωρίζω όσο ουδείς άλλος το Δ. Λιανίνη, 26 χρόνια ζήσαμε μαζί, γνωρίζω την ισχυρή του βούληση, την αγάπη του στους μύθους και την ικανότητά του για ηπεροπηΐδι τέχνη» (τέχνη της εξαπάτησης).

Η κ. Γεωργοπούλου υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι ο Λιαντίνης εξαπάτησε τους πάντες (εκτός από την ίδια) και σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Με αυτό τον τρόπο αμφισβητεί ακόμα και την ταυτοποίηση των οστών του με τη διαδικασία του DNA που έγινε αμέσως μετά την αποκάλυψη του τάφου του στον Ταΰγετο, το καλοκαίρι του 2005.

Και προς επίρρωση όλων αυτών δηλώνει ότι έχει και «αποδείξεις» για όσα υποστηρίζει: «Μετά από 4 χρόνια, αφ’ ότου άνοιξα τη σελίδα, (δηλ. το 2014), ήρθαν και οι αποδείξεις με φωτογραφίες του σύγχρονες. Όχι ότι εγώ τις χρειαζόμουνα, αλλά για τους άλλους, που αρέσκονται στα παραμύθια του Οδυσσέα και στην ηπεροπηΐδι τέχνη.»

Μια από τις φωτογραφίες αυτές έχει αναρτήσει στον λογαριασμό της στο twitter όπου φαίνεται αριστερά ένας εργάτης στην Αμφίπολη και δεξιά ο Λιαντίνης. Τη φωτογραφία συνοδεύει το κείμενο: «Αριστερά homo laborandus στην Αμφίπολη, δεξιά ο ίδιος homo educandus διδάσκει για την Ελένη και το αδειανό πουκάμισο.»

Το εύλογο, αλλά και ανατριχιαστικό ερώτημα που προκύπτει μετά από αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη είναι: Αν ο Λιαντίνης είναι ζωντανός, όπως ισχυρίζεται η σύζυγός του, τότε τα οστά που είναι θαμμένα στο νεκροταφείο των Κεχριών Κορινθίας ποιανού είναι;


Η συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του Λιαντίνη
Πηγή  

Related

blog 4808936867922826776

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Google+ Badge

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Αναγνωστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Μην έχετε δεδομένη τη ζωή σας, ούτε τους ανθρώπους σας.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε ! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε, να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια και...

Δημητρης Λιαντινης: Να ...

Δημητρης Λιαντινης: Να ...
Κανείς δεν είναι πλούσιος αν είναι άκληρος και καμία δεν είναι ωραία όταν είναι ανόητη και κανένας δεν είναι ...

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Καθε στιγμη ειναι μια μαχη

Καθε στιγμη ειναι μια μαχη
Μάθε να θέτεις συγκεκριμένους στόχους που ετοιμάζουν «άπιαστους» σκοπούς, δηλαδή σκοπούς που σε υπερβαίνουν ...

Αρχειοθηκη ιστολογιου

οι ανθρωποι της ζωης μου !

οι ανθρωποι της ζωης μου !
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γεννήθηκαν με άστρο, για να ξεχωρίζουν. Που δεν περνούν απαρατήρητοι ...

μια γυναικα με βαθος !

μια γυναικα με βαθος !
Δεν είναι ο κάθε άντρας αρκετά δυνατός ώστε να διαχειριστεί μια γυναίκα με βάθος...

Φτανει που ονειρευομαστε...!

Φτανει που ονειρευομαστε...!
Ζηλεύει κάποιος αυτόν που έχει την εντύπωση ότι θα μπορούσε να τον φτάσει. Όταν κάτι είναι πολύ πολύ μακριά από τα δικά του μέτρα δεν το ζηλεύει...

blogoΘεαση

item