synoronews

«Ο Λιαντίνης είναι ζωντανός». Συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του!

Α νήμερα των γενεθλίων του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, η σύζυγός του καθηγήτρια θεολογίας Νικολίτσα Γεωργοπούλου, προχώρησε σε μια ανατρι...

Ανήμερα των γενεθλίων του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, η σύζυγός του καθηγήτρια θεολογίας Νικολίτσα Γεωργοπούλου, προχώρησε σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη. 

Με ανάρτηση στο FB, αλλά και στο προσωπικό της ιστολόγιο, υποστηρίζει ότι ο άνδρας της είναι «εξαφανισμένος» και όχι νεκρός. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μόνο οι προσωπικοί της φίλοι γνωρίζουν «από μένα την αλήθεια και σιωπούν ευγενικά και αναμένουν την αποκάλυψή της. Γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.»

Στη συνέχεια με αφορμή το γεγονός ότι η γενέθλιος ημέρα του Λιαντίνη είναι ίδια με αυτή του Μεγάλου Αλεξάνδρου (23 Ιουλίου) αναφέρει: «Η πρόσφατη ανάρτηση που έκανα με αφορμή το γενέθλιο του Μεγαλέξανδρου δεν ήταν τυχαία. Αλέξανδρος: ένας άλλος Οδυσσέας. Λέγεται ότι, όταν ρωτήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος, πως πέτυχε τόσες κατακτήσεις σε λίγο χρόνο απάντησε: “Με θέληση, με παραμύθια και με την τέχνη της εξαπάτησης.”». Και συνεχίζει: «Γνωρίζω όσο ουδείς άλλος το Δ. Λιανίνη, 26 χρόνια ζήσαμε μαζί, γνωρίζω την ισχυρή του βούληση, την αγάπη του στους μύθους και την ικανότητά του για ηπεροπηΐδι τέχνη» (τέχνη της εξαπάτησης).

Η κ. Γεωργοπούλου υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι ο Λιαντίνης εξαπάτησε τους πάντες (εκτός από την ίδια) και σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Με αυτό τον τρόπο αμφισβητεί ακόμα και την ταυτοποίηση των οστών του με τη διαδικασία του DNA που έγινε αμέσως μετά την αποκάλυψη του τάφου του στον Ταΰγετο, το καλοκαίρι του 2005.

Και προς επίρρωση όλων αυτών δηλώνει ότι έχει και «αποδείξεις» για όσα υποστηρίζει: «Μετά από 4 χρόνια, αφ’ ότου άνοιξα τη σελίδα, (δηλ. το 2014), ήρθαν και οι αποδείξεις με φωτογραφίες του σύγχρονες. Όχι ότι εγώ τις χρειαζόμουνα, αλλά για τους άλλους, που αρέσκονται στα παραμύθια του Οδυσσέα και στην ηπεροπηΐδι τέχνη.»

Μια από τις φωτογραφίες αυτές έχει αναρτήσει στον λογαριασμό της στο twitter όπου φαίνεται αριστερά ένας εργάτης στην Αμφίπολη και δεξιά ο Λιαντίνης. Τη φωτογραφία συνοδεύει το κείμενο: «Αριστερά homo laborandus στην Αμφίπολη, δεξιά ο ίδιος homo educandus διδάσκει για την Ελένη και το αδειανό πουκάμισο.»

Το εύλογο, αλλά και ανατριχιαστικό ερώτημα που προκύπτει μετά από αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη είναι: Αν ο Λιαντίνης είναι ζωντανός, όπως ισχυρίζεται η σύζυγός του, τότε τα οστά που είναι θαμμένα στο νεκροταφείο των Κεχριών Κορινθίας ποιανού είναι;


Η συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του Λιαντίνη
Πηγή  

Related

blog 4808936867922826776

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Translate This Page

Hot in week

Recent

Comments

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;

Τι ειναι ψηφιακη υπογραφη;
Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς (ΨΥ)

Google+ Badge

Εγγραφη στην Payoneer

Εγγραφη στην Payoneer
Ψάχνετε έναν πιο απλό τρόπο για να πληρώνεστε από εταιρείες του εξωτερικού; Κερδίστε $25 όταν κάνετε εγγραφή στην Payoneer χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας προτείνω.

Αναγνώστες

Επισκευές H/Y - Laptop

προτεινομενη αναρτηση

Μαλώνουμε με όσους αγαπάμε πιο πολύ

Τσακωμοί κι εντάσεις, φιλιά κι αγκαλιές. Τσιρίδες και σπάσιμο αντικειμένων, αγάπες και λουλούδια. Λόγια αγανάκτησης κι όρκοι παντοτινοί....

«Τι θα φορας συνεννοηση...»

«Τι θα φορας συνεννοηση...»
«Τι θα φοράς συνεννόηση να σε γνωρίσω» λέει η Κική Δημουλά στον «Ήχο Απομακρύνσεων», τινάζοντας ...

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα

Εμβολιο HPV; Σκεφτειτε καλα
Στὶς φετινὲς ἐγγραφὲς τῶν μαθητῶν γιὰ τὴν Α΄ καὶ Β΄ Γυμνασίου στὰ δημόσια σχολεῖα τῆς Κύπρου δίνεται σὲ ὅλους ...

Η στρατηγική του δελφινιού

Η στρατηγική του δελφινιού
Μέσα στην πορεία των αιώνων που ακολούθησε ο άνθρωπος συνυπήρξε με τα ζώα. Έναν αριθμό τους κατόρθ...--->>>

Αν υπαρχει καψουρα ...

Αν υπαρχει καψουρα ...
Μην το υπεραναλύεις και μην το κουράζεις, όποιος γουστάρει φαίνεται όπως κι όποιος δε γουστάρει ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Το «διαβασμα της σκεψης»

Το «διαβασμα της σκεψης»
Όλοι μπορούμε να ανακαλέσουμε στιγμές που ευχηθήκαμε να μπορούσαμε με ένα μαγικό τρόπο να διαβάσουμε τα ...

Τα ελιξιρια της θαλασσας!

Τα ελιξιρια της θαλασσας!
Από τη Σήλια Γαληνού - Γνώρισε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού, τις παθήσει...--->>>

Eλευθερος ειναι...

Eλευθερος ειναι...
Το θέμα είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές. Θα περιοριστούμε αποκλειστικά στην ψυχολογική ...

blogoΘεαση

Live Traffic

item