synoronews

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23/10 έως 29/10

Φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν κι ευτυχώς αφήνουμε τις δύσκολες μέρες πίσω μας. Τα άστρα αποφάσισαν να μας χαρίσουν την εύνοιά τους κ...

Φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν κι ευτυχώς αφήνουμε τις δύσκολες μέρες πίσω μας. Τα άστρα αποφάσισαν να μας χαρίσουν την εύνοιά τους και να μας φέρουν την πολυπόθητη ηρεμία που τόσο λαχταράμε. Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται αρμονία στο σπίτι και τις σχέσεις μας και κυρίως με τον εαυτό μας. Ευνοούνται οικονομικά κι επαγγελματικά ανοίγματα για όσους τα τολμήσουν.

Κριός

Θετικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, Κριέ -και μάλιστα τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τρίτους. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα φέρουν μια ανάταση στο λογαριασμό σου και θα πάρεις επιτέλους μία ανάσα. Τα προσωπικά σου πηγαίνουν καλά, μέσα απ’ τις σχέσεις σου εξελίσσεσαι και βιώνεις βαθιά συναισθήματα που σε μεταμορφώνουν σε άλλο άνθρωπο.


Ταύρος

Παίρνεις το θέμα «εργασία» σοβαρά, Ταύρε, κι αυτή την βδομάδα έχεις σκοπό να πετύχεις πολλά. Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές, όπως να ανανεώσεις το βιογραφικό σου, ή να κάνεις νέες συνεργασίες και φυσικά να προωθήσεις το νέο σου προφίλ. Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε σταθερά θεμέλια, είσαι συντροφικός από φύση σου κι η ανάγκη σου για οικειότητα κι αρμονία βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος να ευοδωθούν.


Δίδυμος

Σου αρέσουν οι αλλαγές, Δίδυμε, γι΄αυτό προτείνουμε κι εμείς μερικές. Τι θα έλεγες αυτή την εβδομάδα να φρόντιζες λίγο παραπάνω τον εαυτό σου; Με δύο-τρεις κινήσεις μπορείς να κάνεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου πιο λειτουργική και παράλληλα να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Οι συγκυρίες είναι κατάλληλες να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες, αυτό ισχύει και στα προσωπικά σου. Κάνε ένα φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα, θα σε λυτρώσει.


Καρκίνος

Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη, Καρκίνε, κάτι που σου δίνει ώθηση να δουλέψεις πιο σκληρά ακόμα και να κάνεις την επιθυμία σου για εξέλιξη πραγματικότητα. Βγάλε το παιδί που κρύβεις μέσα σου αυτή την εβδομάδα. Οι υποχρεώσεις σου ως ενήλικας δε θα έπρεπε να σου στερούν αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη, να είσαι ο εαυτός σου. Τα καλά νέα είναι ότι οι έγνοιες σε οικογενειακά θέματα υποχωρούν και μπορείς πλέον να χαμογελάς.

Λέων

Θέλεις να φέρεις έναν αέρα ανανέωσης στο σπιτικό σου, Λέων, και γιατί όχι και μια μετακόμιση! Είσαι σε φάση πλήρους ανανέωσης κι εκτός από σένα θες να ανανεώσεις και το χώρο στον οποίο ζεις. Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι σε έξαρση και σε κάνουν πολύ αγαπητό και προσιτό. Αναμένονται νέες γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις κι επαφές με σημαντικούς ανθρώπους που μπορούν να φέρουν κι αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Ζήσε αυτή την εβδομάδα στο μέγιστό της.


Παρθένος

Τα νέα είναι καλά για την επαγγελματική σου εξέλιξη αυτή την εβδομάδα, Παρθένε, με τα άστρα να σε κάνουν πιο επικοινωνιακό και να σε φέρνουν πιο κοντά σε νέο κόσμο, κάτι που ευνοεί την ανταλλαγή απόψεων και βάζει τις βάσεις για κάτι νέο. Κάνε ρεαλιστικές συμφωνίες όσον αφορά τα οικονομικά σου. Νέα εγχειρήματα και προοπτικές σου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες να δώσεις μία ώθηση στον τραπεζικό σου λογαριασμό.


Ζυγός

Μπαίνεις σε μία περίοδο που σε βοηθάει να διεκδικήσεις και να πάρεις αυτά που θέλεις, Ζυγέ, κυρίως όσον αφορά τα οικονομικά σου. Μπορεί να σε ενδιαφέρει και να δίνεις προτεραιότητα στις σχέσεις σου, αλλά αυτή η εβδομάδα σου δίνει το έναυσμα να ασχοληθείς με πιο πρακτικά θέματα και κυρίως το χρήμα. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα είναι ούτως ή άλλως ένα απ’ τα δυνατά σου σημεία, οπότε βάλε το να δουλέψει προς όφελός σου.


Σκορπιός

Ό,τι έχεις σπείρει μέχρι τώρα θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς, Σκορπιέ, κάτι που θα τονώσει το ηθικό σου και θα σου δώσει δύναμη να προσπαθήσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο, η ψυχολογία σου θα ανέβει μετά από πολύ καιρό και θα καταφέρεις επιτέλους να βγάλεις στην επιφάνεια τον πραγματικό εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την εβδομάδα κι άσε την αισιοδοξία να μπει και πάλι στη ζωή σου.


Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα είναι βάλσαμο για σένα, Τοξότη. Μετά από πολλές συζητήσεις με τον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα κατάλαβες ποιος είσαι και τι θες, κι επιτέλους φτιάχνει η διάθεσή σου κι ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Αυτό σε βοηθά να αναστήσεις την κοινωνική σου ζωή που τελευταία ήταν στα κάτω της και να κάνεις γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές για τη δικτύωσή σου στον επαγγελματικό τομέα, αλλά τον τομέα της ψυχολογίας σου μέσω της διασκέδασης.


Αιγόκερως

Κάποια πράγματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου βήματα φαίνεται να μπαίνουν ξανά στη θέση τους, Αιγόκερε. Ανοίγεσαι από κοινωνικής πλευράς αυτή την εβδομάδα κι έρχεσαι σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις πιο κρυφές ευχές κι επιθυμίες όσον αφορά στην καριέρα σου. Έρχονται ευκαιρίες κι άλλες που μπορείς να τις δημιουργήσεις εσύ. Άρπαξε τη δυνατότητα να προωθήσεις τον «επαγγελματία» εαυτό σου όσο πιο καλά μπορείς.


Υδροχόος

Το νιώθεις κι εσύ, Υδροχόε, ότι τα επαγγελματικά σου, που κακά τα ψέματα σε είχαν δυσκολέψει πολύ, μπαίνουν σε μια σειρά, έτσι δεν είναι; Τα καλά νέα είναι ότι πλέον όχι μόνο έρχονται ευκαιρίες στο διάβα σου, αλλά έχεις και την ικανότητα να τις εκμεταλλευτείς. Η εβδομάδα ευνοεί και ταξιδάκια. Σου αρέσει να μαθαίνεις και να ανακαλύπτεις, οπότε μη χάσεις την ευκαιρία να συνδυάσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με ένα σεμινάριο ίσως.


Ιχθύς

Αγαπάς βαθιά και με συναίσθημα, Ιχθύ, αλλά πολλές φορές αναρωτιέσαι αν είσαι με το κατάλληλο ταίρι ή αν θα πάει καλά η σχέση σου. Δεν είσαι μέντιουμ, αλλά κι οι ίδιες οι σχέσεις δε βασίζονται σε ένα μόνο πράγμα, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτό μαθαίνεις απ’ τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Μην αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο δένεσαι κι αγαπάς, άλλαξε την οπτική σου γωνία κι απελευθερώσου. Θα απολαύσεις τον έρωτα και τις σχέσεις καλύτερα.

Γράφει η Λέτα Μπεζεργιάννη



Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 5946488873053295379

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -