synoronews

Ερωτικές προβλέψεις από 19/10 έως 25/10

Έχουμε την τάση να γινόμαστε λίγο παρανοϊκοί αυτή την εβδομάδα όσον αφορά στις σχέσεις μας. Κι ενώ απ’ τη μία εμείς θέλουμε απόλυτη ελε...

Έχουμε την τάση να γινόμαστε λίγο παρανοϊκοί αυτή την εβδομάδα όσον αφορά στις σχέσεις μας. Κι ενώ απ’ τη μία εμείς θέλουμε απόλυτη ελευθερία και την ησυχία μας, αυτό δεν είναι ένα δικαίωμα που δίνουμε στο σύντροφό μας, με αποτέλεσμα να προκαλούνται τριβές. Η ανασφάλειά μας για το πού είναι και τι κάνει το άλλο μας μισό, οι αμφιβολίες κι η ζήλια μας δεν έχουν όρια αυτή την εβδομάδα. Χωρίς εμπιστοσύνη και σεβασμό, θα τα κάνουμε μπάχαλο.


Κριός

Παθαίνεις μια εμμονή με το πού βρίσκεται και τι κάνει ο σύντροφός σου, Κριέ, και θα σε συμβουλεύαμε να μετριάσεις την επιθυμία σου να κοντρολάρεις τη ζωή του αυτή την εβδομάδα. Μη δημιουργείς θέματα εκεί που δεν υπάρχουν, σκέψου ότι χωρίς εμπιστοσύνη τα θεμέλια της σχέσης σου τρίζουν. Δώσε στον άλλον την ελευθερία που εσύ ζητάς και δούλεψε ώστε να φέρεις μια αρμονία κι ισορροπία στη σχέση σου.

Pillowfight: Παρθένος
Goodnight: Σκορπιός

Ταύρος

Η ερωτική σου ζωή είναι έτοιμη να πάρει τον ανήφορο αυτή την εβδομάδα, Ταύρε μου. Μέσα από συλλογική δουλειά εσύ κι ο σύντροφός σου θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε πράγματα που πιθανών να σας δυσκολεύουν την κοινή ζωή σας. Αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με τη σχέση σας και να κάνετε ένα βήμα παρακάτω. Οι συνομιλίες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα γίνουν βαθύτερες και πιο ευχάριστες από ό, τι στο παρελθόν.

Pillowfight: Σκορπιός
Goodnight: Λέων

Δίδυμος

Προσοχή στην απιστία αυτή την εβδομάδα, Δίδυμε! Μη πεις ότι δε σε προειδοποιήσαμε! Κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο που μπορεί να έχει μπει στη ζωή σου και να σε συναρπάζει μπορεί να γίνει η πέτρα του σκανδάλου και να ταρακουνήσει για τα καλά τη σχέση σου. Επειδή αναζητάς πάντα κάτι νέο και το τολμάς, ίσως να μη μείνεις στο φλερτ, κυρίως αν νιώθεις ότι η υπάρχουσα σχέση σου έχει βαλτώσει. Πριν μπεις σε περιπέτειες, σκέψου καλά τα συν και τα πλην των πράξεών σου.

Pillowfight: Ιχθύς
Goodnight: Αιγόκερως

Καρκίνος

Το κυρίαρχο θέμα για σένα, Καρκίνε μου, είναι η αγάπη αυτή την εβδομάδα. Θα μιλάς, θα ξυπνάς και θα κοιμάσαι με μία σκέψη: την αγάπη. Γίνεσαι ακόμα πιο ρομαντικός, τα συναισθήματά σου για τον σύντροφό σου μεγαλώνουν, νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά και θες να το φωνάξεις σε όλο τον κόσμο. Γίνεσαι επικοινωνιακός με το ταίρι σου, λαχταράς να περνάτε ώρες μαζί μιλώντας για το παρόν και το μέλλον σας, κάνοντας σχέδια ακόμα και για τη δημιουργία μιας οικογένειας.

Pillowfight: Σκορπιός
Goodnight: Παρθένος

Λέων

Ρίχνεις όλο το βάρος σου στην προσωπική σου, Λέων, και θες να μάθεις ακόμα πιο πολλά για το άτομο με το οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου ή το νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με τη σειρά σου ανοίγεσαι κι εσύ και παρ’ όλο που το μυαλό σου κάνει ταξιδάκια στο παρελθόν και θα αφήσεις τον συνομιλητή σου να δει βαθιά μέσα σου, δε θα αισθανθείς άβολα με αυτή τη συζήτηση. Αν μη τι άλλο, κατανοείς ότι προσφέρεις και στους δυο σας την ευκαιρία να δυναμώσετε τον δεσμό σας.

Pillowfight: Ζυγός
Goodnight: Ιχθύς

Παρθένος

Ο σύντροφός σου μπορεί να ξοδεύει χρήματα γρηγορότερα από ό,τι μπορείς εσύ να τα βγάζεις, Παρθένε μου και δε χαίρεσαι με το πόσο εύκολα αδειάζει ο λογαριασμός σας. Κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να εξοικονομήσεις χρήματά σας και να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν εκτιμά τον κόπο σου. Ίσως χρειαστεί μια ειλικρινής συζήτηση για τον πολυπαθή λογαριασμό σας και τις οικονομικές συνήθειές σας ως ζευγάρι. Μην αφήνετε ανοιχτά θέματα, λύστε τα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Pillowfight: Σκορπιός
Goodnight: Τοξότης

Ζυγός

Αλλαγές σου φέρνει αυτή η εβδομάδα, Ζυγέ μου, κι ενώ νιώθεις να μην μπορείς να τις διαχειριστείς, εμείς σου λέμε ότι είναι προς όφελός σου. Ο καιρός είναι κατάλληλος να κάνεις ξεκαθαρίσματα, να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να βάλεις νέους στόχους. Αν κάτι σε ενοχλεί, βγάλε το απ’ τη ζωή σου, ακόμα κι αν σημαίνει το τέλος μιας σχέσης. Αν πιστέψεις στον εαυτό σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, όποια απόφαση κι αν πάρεις για το μέλλον σου.

Pillowfight: Κριός
Goodnight: Κριός -κι όμως!

Σκορπιός

Αισθάνεσαι σαν να έχεις μια κοσμική νεράιδα να σε βοηθά με όλες τις επιθυμίες σου, Σκορπιέ, και αν κάποιες από αυτές τις επιθυμίες έχει να κάνει με την αγάπη, τότε είναι σίγουρο ότι έχεις έναν απρόσμενο βοηθό, τα άστρα. Ζήτα ό,τι θες απ’ το σύμπαν, θα συνωμοτήσει για να συμβεί. Αν είσαι μόνος, ζήτα την αδερφή ψυχή σου. Αν είσαι σε μια σχέση, ζήτα τα καλύτερα για σας. Ακόμα καλύτερα, μίλα με το ταίρι σου γι’ αυτό. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα.

Pillowfight: Κριός
Goodnight: Δίδυμος

Τοξότης

Θέλεις να αλλάξεις τον αέρα σου, Τοξότη, αλλά αυτό βάζει σε διλλήματα κι ανησυχίες το ταίρι σου γιατί νιώθει μια ανασφάλεια. Κι απ’ την πλευρά σου, μπορεί να θέλεις να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, αλλά στη συνέχεια αισθάνεσαι σαν να απομακρύνεσαι απ’ το ταίρι σου, λες και χάνεται ο ρομαντισμός ανάμεσά σας. Βρείτε τη χρυσή τομή έτσι ώστε να αισθανθείτε κι οι δύο καλά. Όσο ανορθόδοξο κι αν ακούγεται, πολλές φορές η απόσταση βοηθάει ένα ζευγάρι να έρθει πιο κοντά.

Pillowfight: Κριός
Goodnight: Παρθένος

Αιγόκερως

Έχεις την ανάγκη να μιλήσεις αυτή την εβδομάδα, Αιγόκερε. Κρατάς τα συναισθήματα και τις σκέψεις για το ταίρι σου βαθιά μέσα σου, αλλά αισθάνεσαι ότι ήρθε η ώρα να πεις σε κάποιον πώς πραγματικά νιώθεις. Πάρε τον κολλητό ή την κολλητή σου και πες τα όλα! Αν η σχέση σου βαδίζει σε ήρεμα μονοπάτια, θα αισθανθείς καλά να πεις παραέξω πόσο ευτυχισμένος είσαι. Αν πάλι έχεις αμφιβολίες, η συμβουλή από έναν φίλο είναι ό,τι χρειάζεσαι. Άκουσέ τον, θέλει να σε βοηθήσει.

Pillowfight: Καρκίνος
Goodnight: Τοξότης

Υδροχόος

Μη υποτιμήσεις το μυαλό και τις ιδέες του συντρόφου σου που θέλει να σε βοηθήσει με τις επαγγελματικές σου ανησυχίες, Υδροχόε. Βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι που πρέπει να πάρεις μια απόφαση για τη σταδιοδρομία σου. Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να μελετήσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πίσω απ’ την επιλογή που έχεις μπροστά σου. Όλη αυτή η διαδικασία θα ενδυναμώσει τη σχέση σας, θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας και θα σας φέρει πιο κοντά.

Pillowfight: Λέων
Goodnight: Ιχθύς

Ιχθύς

Το ταίρι σου μπορεί να θέλει να συζητήσει θέματα που σχετίζονται με την πνευματική σύνδεση που μοιράζεστε, Ιχθύ. Θα αγαπήσεις την προσπάθειά του να δεθείτε ακόμα περισσότερο πνευματικά, θα σας υπενθυμίσει γιατί αγαπάτε αυτόν τον άνθρωπο και θέλετε να είστε μαζί. Νιώθεις ότι είσαι πολύ τυχερός να έχεις έναν σύντροφο ο οποίος μπορεί να σου συμπαραστέκεται και να σε τονώνει ψυχολογικά όταν το χρειάζεσαι. Αυτή είναι η αγάπη σε όλη της τη δόξα.

Pillowfight: Δίδυμος
Goodnight: Σκορπιός

Γράφει η  Λέτα Μπεζεργιάννη


Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 6132295342547980719

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -