synoronews

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/12 έως 31/12

Αν η τελευταία εβδομάδα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία λέξη, αυτή θα ήταν «ξεκαθαρίσματα». Ο χρόνος μας αφήνει με μία δυνατή δόση ενθο...

Αν η τελευταία εβδομάδα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία λέξη, αυτή θα ήταν «ξεκαθαρίσματα». Ο χρόνος μας αφήνει με μία δυνατή δόση ενθουσιασμού, δυναμισμού, αλλά κι αισιοδοξίας, κάτι που θα μας ωφελήσει να καταστρώσουμε τα σχέδιά μας για τους επόμενους μήνες. Σε πρώτο πλάνο είναι οι σχέσεις, αλλά κι οι συνεργασίες μας. Είναι κι ο τομέας που θα κάνουμε τα περισσότερα ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες καθώς συνειδητοποιούμε ότι το να έχεις πολλά άτομα δίπλα σου δεν αρκεί, αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάποιον να μα βοηθήσει να σηκωθούμε όταν λυγίσουμε και πέσουμε κάτω. Βάζουμε, λοιπόν, σε εφαρμογή όλα όσα έχουμε μάθει και ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι.


Κριός

Δυναμικό και γεμάτο ενέργεια κι ενθουσιασμό σε βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του χρόνου, Κριέ μου, καθώς η αισιοδοξία σου δίνει μία χείρα βοηθείας να σταθείς δυναμικά στα πόδια σου και να κλείσεις τι όποιες εκκρεμότητες έχεις αφήσει ανοιχτές πριν σε βρει το νέο έτος. Αυτές τις μέρες θα μάθεις και τι σημαίνει προγραμματισμός που, μεταξύ μας, δεν είναι και το δυνατό σου σημείο. Αυτό όμως που μαθαίνεις αυτή την εβδομάδα είναι ο χειρισμός των σχέσεών σου. Σταματάς να θεωρείς πως ό,τι γυαλίζει έχει κι αξία κι αρχίζεις να ξεχωρίζεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν να μείνουν δίπλα σου και ποιοι όχι. Η ουσία κι όχι η ποσότητα είναι που έχει σημασία.


Ταύρος

Φτάνει το τέλος του χρόνου, Ταύρε μου, κι εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας γιατί το νέο έτος σου φέρνει και νέες ευκαιρίες και νέα δυναμικά ξεκινήματα. Ήρθε η ώρα να κάνεις τους απολογισμούς σου και να βάλεις την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σου να δουλέψουν ώστε να προχωρήσεις έχοντας κλείσει τις υποθέσεις και τα μέτωπα που σε προβλημάτιζαν. Στόχος σου είναι να κάνεις ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων και φέρεις μία αρμονία στη ζωή σου που τόσο σου είχε λείψει τον τελευταίο καιρό. Για να γίνει, όμως, αυτό πρέπει να απομακρύνεις μερικά άτομα από κοντά σου και τότε θα δεις ότι η ζωή σου θα είναι πιο ανάλαφρη.


Δίδυμος

Τελειώνει κι αυτός ο χρόνος, Δίδυμέ μου, αφήνοντάς σου πίσω όμορφα δώρα, κι ένα από αυτά είναι η γνώση που έχεις αποκτήσει μέσω την εμπειριών σου. Φοράς τα καλά σου, τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σου και με τη φιλοδοξία που σε διακατέχει έχεις βαλθεί να αλλάξεις πολλά πράγματα κατά το νέο έτος. Το κοφτερό μυαλό σου κι έξυπνο μάτι θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο σου κι επειδή θες να σιγουρέψεις τον υλικό πλούτο σου, θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο πρακτικά ώστε να έχεις αποτελέσματα στα οικονομικά σου που σε ταλαιπωρούν. Κάνε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου, μην το φοβηθείς.


Καρκίνος

Αυτός ο χρόνος τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο για σένα, Καρκίνε μου, αφού, έστω και τις τελευταίες μέρες, του βγάζεις τον δυναμικό κι αισιόδοξο εαυτό σου, αυτό τον εαυτό που ξέρει τι θέλει, αλλά και τι να κάνει για να το αποκτήσει. Η δύναμή σου είναι στο ότι η λογική υπερτερεί των συναισθημάτων σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να ελέγξεις καλύτερα τη σκέψη και τις πράξεις σου. Δώσε λίγη προσοχή στα νεύρα σου τις ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, η παρόρμησή σου μπορεί να ξεφύγει απ’ τα συνηθισμένα. Αλλά μην ανησυχείς, το τελευταίο διήμερο θα σε βρει με πολλή καλή διάθεση, κάτι που είναι ευχάριστο γιατί θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις.


Λέων

Η χρονιά που φεύγει μπορεί να είχε πολλές απαιτήσεις από σένα, Λέων μου, αλλά σου άφησε πίσω και πολλή εμπειρία καθώς με τη σωστή της χρήση έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις ανολοκλήρωτες υποθέσεις, αλλά κυρίως να βάλεις θεμέλια για νέες συμφωνίες που αφορούν στα επαγγελματικά σου. Η φιλοδοξία σου, σε συνάρτηση με την υπομονή και την πειθαρχεία σου, σου φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα και στόχος σου είναι να αξιοποιήσεις όλα όσα έχεις μάθει για να πας μπροστά. Οι σχέσεις κι οι συνεργασίες σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και σιγά-σιγά αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και ξέρεις πού βρίσκεσαι και πού πατάς.


Παρθένος

Φτάνει στο τέλος του κι αυτός ο χρόνος, Παρθένε μου, και σε βρίσκει και σένα να κάνεις τους απολογισμούς σου και τα ξεκαθαρίσματά σου, όπως όλος ο κόσμος άλλωστε. Έχεις όλη τη δυνατότητα να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητές σου πριν μπει το νέο έτος και μάλιστα δυναμικά καθώς είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση κι αποφασιστικότητα να τελειώνεις με ό,τι δε σου κάνει. Το τελευταίο διήμερο του έτους έχεις την ευκαιρία βρεθείς με φίλους και την οικογένειά σου για να κλείσετε αυτό τον κύκλο με χαρά κι αισιοδοξία για νέα ξεκινήματα. Δώσε λίγη προσοχή στην κακοδιαθεσία που μπορεί να έχεις, άφησε πίσω τις κακές σκέψεις και διασκέδασε.



Ζυγός

Ένας χρόνος γεμάτος μαθήματα κι εμπειρίες φεύγει, Ζυγέ μου κι εσύ καλείσαι να αποδείξεις πόσο καλός μαθητής ήσουν με το να χρησιμοποιήσεις όσα έχεις μάθει προς όφελός σου. Οι πλανήτες σου χαρίζουν όλη την εύνοιά τους κι αν παίξεις καλά τα χαρτιά σου, το νέο έτος θα σε βρει χωρίς ανοιχτά μέτωπα. Η επιμονή σου, η αυτοπεποίθηση που έχεις, αλλά και το ταλέντο σου στην επικοινωνία θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις λάθη, αλλά και να πάρεις μαθήματα από αυτά. Τέλος, τυχόν προβλήματα με συνεργασίες που έχεις, λαμβάνουν τέλος και έχεις τη δυνατότητα να βάλεις γερές βάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον.


Σκορπιός

Όλο το ενδιαφέρον σου πέφτει στον τομέα των σχέσεών σου, Σκορπιέ, είτε αυτές είναι προσωπικές ή επαγγελματικές. Παύεις να είσαι το αποκούμπι των άλλων και πλέον αυτό που ζητάς σε μία σχέση είναι η ισορροπία, η αλληλοεκτίμηση κι ο σεβασμός. Αρχίζοντας από αυτή την εβδομάδα και σε βάθος χρόνου θα καταλάβεις τι χρειάζεσαι απ’ τον περίγυρό σου και θα αρχίσεις να γίνεσαι πιο ξεκάθαρος στο τι ζητάς. Στον δρόμο θα έχεις πολλές αμφιβολίες για το ποιος θέλει να σου κάνει «κακό», αλλά στο τέλος οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σε λυτρώσουν. Ο χρόνος τελειώνει με γερά ξεκαθαρίσματα, αλλά χωρίς άγχος κι ανασφάλειες.


Τοξότης

Θα έχεις καταλάβει ότι πολλά γύρω σου αλλάζουν, Τοξότη μου και μιλάω για τις σχέσεις σου με συνεργάτες, φίλους κι οικογένεια. Ως εξωστρεφές κι ανοιχτό πλάσμα που είσαι, η ανάγκη σου να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και να τα έχεις καλά με όλους είναι μεγάλη, αλλά ακόμα κι εσύ ξέρεις ότι μία μεγάλη «αυτοκρατορική αυλή» έχει και πολλούς κόλακες, άρα καλείσαι, για δικό σου καλό, να βάλεις σε τάξη κι ιεραρχία τις σχέσεις σου αρχίζοντας από τώρα. Οι δεσμεύσεις ευνοούνται και κυρίως αν μιλάμε για ερωτικές ή επαγγελματικές, καθώς έχεις την ωριμότητα να τις διαχειριστείς. Δώσε και πάρε αγάπη αυτές τις μέρες, είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχή σου.


Αιγόκερως

Δε θα μπορούσε να τελειώσει με καλύτερο τρόπο αυτή η χρονιά για σένα, Αιγόκερέ μου, καθώς οι συνεργασίες σου κι οι προσωπικές σου σχέσεις μπαίνουν σε νέους δρόμους και περνάνε σε άλλες διαστάσεις. Στοχεύεις στην αρμονία και την καλυτέρευση και γι’ αυτό κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις την ηρεμία και τη σταθερότητα στις σχέσεις που πραγματικά έχουν αξία και σου δίνουν δύναμη. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να θες να πας τη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα κι αυτό θα είναι η αρχή, γιατί όλο το νέο έτος είναι ευνοϊκό για τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και συνεργασίες που μπορεί να αποδειχτούν κερδοφόρες.


Υδροχόος

Φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο στο να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, Υδροχόε μου, καθώς νιώθεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου να σε κάνει ανίκητο και την αυτοπεποίθησή σου να πηγάζει από παντού και να σε καθιστά απολύτως ικανό να καταφέρεις ό,τι λαχταράς. Ο έντονος αισθησιασμός σου αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βρεις στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό σου κι αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τη δυνατότητα να σαγηνέψεις πολλούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Το τελευταίο διήμερο του έτους ενδείκνυται για κουβεντούλα, καλή συντροφιά κι αναπόληση τους έτους που πέρασε.


Ιχθύς

Κουραστική ενδέχεται να είναι η τελευταία εβδομάδα του χρόνου, Ιχθύ μου, αλλά όλα γίνονται για το δικό σου καλό. Μπορεί οι μέρες να σου σπαταλάνε περισσότερη ενέργεια και δύναμη από όση έχεις μέσα σου, αλλά στο τέλος τίποτα δε θα μπορέσει να σε σταματήσει απ’ το να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς πριν φύγει ο χρόνος. Οι σχέσεις σου αρχίζουν κι αλλάζουν, γίνονται πιο ποιοτικές κι ουσιαστικές, καθώς σε αυτό βοηθάνε πολύ και τα μαθήματα που πήρες τα τελευταία χρόνια. Πλέον είσαι σίγουρος ότι η αξία των πραγμάτων δε βρίσκεται πίσω απ’ τα μεγάλα λόγια, αλλά τις πράξεις.

Γράφει : Λέτα Μπεζεργιάννη

Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 5478026565312005399

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -