synoronews

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8/1 έως 14/1

Φαίνεται πως στην εβδομάδα που έρχεται αρέσουν οι αλλαγές, γιατί πολλές τέτοιες μας φέρνει -άσε που έχει και μια γνώμη σαν τον Μάρτη και...

Φαίνεται πως στην εβδομάδα που έρχεται αρέσουν οι αλλαγές, γιατί πολλές τέτοιες μας φέρνει -άσε που έχει και μια γνώμη σαν τον Μάρτη και τη μία μέρα είμαστε τραλαλά τραλαλό και την άλλη ψάχνουμε να βρούμε το νόημα της ζωής και τι υπάρχει πέρα από αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας. Στα θετικά θα βάλουμε ότι διώχνουμε τη μίρλα από πάνω μας και κυνηγάμε την αλλαγή -όποια και αν είναι αυτή-, που θα μας πάει ένα βήμα παραπέρα έτσι ώστε να ξεκολλήσουμε από πάγιες και βαρετές καταστάσεις που κλέβουν την αισιοδοξία μας. Ας χαμογελάσουμε κι ας πάμε για νέες καταστάσεις που φέρνουν νέα δεδομένα στη ζωή μας. Η χρονιά άλλαξε, ας αλλάξουμε κι εμείς.


Κριός

Δεν ξέρω ποιος σου το είπε κι εσύ τον πίστεψες, αλλά όσο κι αν το νομίζεις, αλάθητο δεν είσαι, Κριαράκι μου, οπότε κάτσε κάτω και κάνε την αυτοκριτική σου αμέσως μπας και σώσεις λίγη απ’ την αξιοπρέπειά σου. Θες αλλαγές, αλλά χωρίς να σπάσεις αβγά, ομελέτα δεν κάνεις, οπότε πάρε το απόφαση ότι πρέπει να αλλάξεις κι εσύ λίγο, όχι μόνο ο κόσμος γύρω σου. Ευτυχώς για σένα, τα άστρα είναι μαζί σου και σου δίνουν ένα γερό σπρώξιμο προς αυτήν την κατεύθυνση. Την πρόοδο και τις θετικές εξελίξεις που ζητάς θα τις πετύχεις μόνο αν κουνήσεις λίγο το χεράκι σου, αγαπητέ μου, γι’ αυτό μην κάθεσαι, η τύχη δε θα περιμένει για πολύ. Θέλει δράση και μάλιστα άμεσα.


Ταύρος

Τέρμα τα όνειρα και τα λόγια, Ταυράκι μου, ήρθε η ώρα για σχέδια και πράξεις κι έναν πιο ορθολογιστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου. Ο ρομαντισμός και τα ροζ συννεφάκια δε σε οδηγούν πουθενά, άσε τα για τις νουβέλες! Ο τρόπος για να προοδεύσεις και να επεκταθείς, εφόσον φαίνεται ότι το θες πολύ, είναι στον καλό σχεδιασμό, αλλά και τη βοήθεια που μπορείς να λάβεις από φίλους τους οποίους πλέον πείθεις να σε βοηθήσουν γιατί αυτά που λες έχουν νόημα και δε σε κοιτάζουν σαν εξωγήινο. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά τουλάχιστον δεν είναι στρωμένος με αγκάθια, κάτι που οφείλεις να εκμεταλλευτείς χωρίς πολλή σκέψη.


Δίδυμος

Το ξέρεις ότι έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα, Διδυμάκι μου και κοντεύεις να τσακωθείς μέχρι και τον περιπτερά της διπλανής πόλης κι ότι κάποια στιγμή καλό θα ήταν να σοβαρευτείς μπας και διορθώσεις αυτή την κατάσταση. Εμείς λύσεις έχουμε, εσύ, θες να τις ακούσεις; Για αρχή μετρίασε τα πάθη σου, καλό μου, και μετά βάλε λουρί στη συμπεριφορά σου. Είσαι χαριτωμένος, αλλά ως ενήλικας έχεις υποχρέωση να βάλεις και κάποια όρια στον εαυτό σου αν δε θες να τσαντίζεις τον σύντροφό σου ή όποιον άλλο αγαπάς. Οι πλανήτες σε βοηθούν να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, κοίτα να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία αντί να την κοιτάζεις στα δόντια.


Καρκίνος

«Τι είχες Γιάννη; Τι ‘χα πάντα», και πώς σου ταιριάζει γάντι αυτή η παροιμία αυτήν την εβδομάδα, Καρκινάκι μου, καθώς μια ανακατωσούρα που υπάρχει στους πλανήτες και τα άστρα κάνει άνω-κάτω την ψυχολογία σου κι ούτε με γερανό δεν μπορείς να την ανεβάσεις -τα ξέρεις καλά εσύ αυτά τα πράγματα, άλλωστε. Τουλάχιστον μην παίρνεις μαθήματα απ’ τον Σκορπιό και σε πιάνουν οι καχυποψίες σου, πόσα να αντέξεις κι εσύ; Το τελευταίο που θες είναι να έχεις και την γκρίνια της μάνας σου, γιατί αυτό θα καταφέρεις με την κακοδιαθεσία σου. Ασχολήσου με τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, ανοίγουν δρόμοι κι είναι κρίμα να μην τους διανύσεις.


Λέων

Οι ουρανοί μοιράζουν πολλά καλά αυτή την εβδομάδα, Λέων μου και καλό θα ήταν να μην κρατάς ομπρέλα όταν βγαίνεις έξω, για καλό και για κακό κράτα μία σακουλίτσα να την γεμίσεις με αυτοπεποίθηση κι αισιοδοξία που θα σε βοηθήσουν να βάλεις το όραμά σου σε νέα τροχιά και να ξεφύγεις απ’ την ανία και τη βαρεμάρα. Η στασιμότητα δε σου ταιριάζει, πάλεψε εναντίον της και φρόντισε να χρησιμοποιήσεις όλες τις εμπειρίες που έχεις μαζέψει στη ζωή σου ώστε να πας παρακάτω. Σου δίνονται πολλές ευκαιρίες κι έχεις το σθένος και τη δύναμη να τις εκμεταλλευτείς. Αν προκύψει κάποια πρόσκληση για ταξίδι, μην αρνηθείς. Έχε μας εμπιστοσύνη.


Παρθένος

Προτιμάς να μένεις θεατής μπροστά σε καταστάσεις, Παρθενάκι μου, γιατί ξέρεις καλά ότι συνήθως την πληρώνει αυτός που πάει να βοηθήσει κι επειδή σε κανέναν δεν αρέσει να τρώει αδέσποτες, λες να κάτσεις στα αβγά σου κι εξετάσεις τα γεγονότα ώστε να μη φανείς άδικος με την κρίση σου. Προς τα μέσα της εβδομάδας γίνεσαι λαλίστατος και δοκιμάζεις τα ταλέντα σου στην επικοινωνία, κάτι που δεν κάνεις συχνά, αλλά όταν το αποφασίσεις, εκπλήσσεις τα πλήθη. Και φυσικά δεν ξεχνάς ποιος είσαι και τι σου αρέσει να κάνεις: σχέδια. Οπότε με μια ματιά στο κοντινό και μακρινό μέλλον αρχίζεις να κάνεις τα πλάνα σου και να καταστρώνεις τα σχέδιά σου.


Ζυγός

Άλλο καλοσύνη κι άλλο να σε εκμεταλλεύεται και το νήπιο της πολυκατοικίας, γλυκέ μου Ζυγέ. Έχεις όλη την καλή θέληση να είσαι καλός κι ευγενικός με όλους, αλλά μη νομίζεις ότι εκτιμούν όλοι αυτή σου την προσπάθεια, για μερικούς η τιμιότητα κι η ειλικρίνειά σου δε σημαίνει τίποτα, απλά ένα ακόμα θύμα να εκμεταλλευόταν, οπότε δώσε τη δέουσα προσοχή όταν πρόκειται να εμπιστευτείς κάποιον. Τα καλά νέα της εβδομάδος αφορούν τα αισθηματικά σου που σου χαρίζουν την ικανοποίηση και τη ζεστασιά που σου έχει λείψει. Μπορείς πλέον να πλησιάσεις το ταίρι σου, ή το αντικείμενο του πόθου σου, αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων κι ωραίων.


Σκορπιός

Παλιά μου τέχνη κόσκινο, Σκορπιδάκι μου, ξαναρχίσαμε τα ίδια; Καχυποψίες και καταστάσεις τύπου FIB και CIA; Αν έπιανες δουλειά εκεί ίσως να έβγαζες και κάνα φράγκο, βρε παιδί μου, αλλά στο σπίτι, τη δουλειά ή τη γειτονιά δε σε βλέπω να κάνεις προκοπή, οπότε χαλάρωσε λίγο για να μην τρελαθείς και τρελάνεις και τον κόσμο. Άσε τους ντεντεκτιβισμούς κι άρχισε να παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον σου, έχεις και μια καριέρα να κοιτάξεις και τώρα είναι η στιγμή να πιάσεις τον ταύρο απ’ τα κέρατα και να δείξεις σε όλους ποιος είσαι. Εκμεταλλεύσου την απέραντη ψυχική δύναμη που έχεις και κάποτε θα με ευγνωμονείς.


Τοξότης

Ποιος αφήνει πίσω τη μιζέρια και την κατήφεια και με περίσσια διάθεση στέλνει φιλάκια στον ήλιο που του ζεσταίνει το προσωπάκι; Μα εσύ φυσικά, Τοξοτάκι μου, που επιτέλους μετά από καιρό βρίσκεις το χαμόγελό σου και πετάς στον κάλαθο των αχρήστων αναποδιές κι έγνοιες, γιατί αυτό που είχες χάσει, ξαναγύρισε∙ η αισιοδοξία σου! Θα έχεις μια ευχάριστη εβδομάδα, γίνεσαι φιλικός κι αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με θετική σκέψη, γιατί όπως και να το κάνουμε ο χαρούμενος άνθρωπος προκαλεί και χαρούμενα συναισθήματα και τη διάθεση να τον βοηθήσουν. Η μαγική λέξη είναι πίστη κι ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά, αν το πιστέψεις θα το πετύχεις κιόλας.


Αιγόκερως

Είσαι στο τσακ να αφήσεις τα εγκόσμια με τόσο ενδιαφέρον που δείχνεις για την πνευματικότητά σου αυτή την εβδομάδα, Αιγοκεράκι μου, σε σημείο να με κάνεις να αναρωτιέμαι πού είναι η κοφτερή και λογική σου σκέψη. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ξαφνικά την είδες στοχαστής κι αποφάσισες να ανακαλύψεις τι υπάρχει πέρα απ’ τον άνθρωπο και να προσπαθείς να μιλήσεις με αγγελάκια -γιατί ο θεός δεν απαντά στις κλήσεις σου. Δε λέω, καλό είναι να βρεις το νόημα της ζωής και να μου το πεις και μένα, αλλά ό,τι μάθεις βάλτο σε λειτουργία τώρα που ανοίγουν νέοι δρόμοι στα επαγγελματικά σου κι έχεις την ευκαιρία να επηρεάσεις τα κατάλληλα πρόσωπα.


Υδροχόος

Αν είσαι καλός στην αριθμητική άρχισε να μετράς τα λάθη σου, Υδροχοάκι μου, αλλά πιο πολύ άρχισε να μετράς τις λύσεις που έχεις στο μανίκι σου για κάθε θέμα γιατί τα περιθώρια τελειώνουν και πρέπει να αρχίσεις να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά, ώστε να καταφέρεις να ηρεμήσεις και να βρεις γαλήνη. Στρέφεις το βλέμμα στα επαγγελματικά σου, τώρα τελευταία συνειδητοποίησες ότι οι λέξεις βγαίνουν πιο εύκολα απ’ το στοματάκι σου κι αποφάσισες να χρησιμοποιήσεις αυτή τη σούπερ δύναμη για να επωφεληθείς κι εσύ λιγάκι και να υπερασπίσεις τα συμφέροντά σου. Κράτα το κεφάλι ψηλά, σκάσε ένα χαμόγελο κι έχε αισιοδοξία. Με την κατήφεια δεν κερδίζεις τίποτα.


Ιχθύς

Και μιας και έκανες δυναμική είσοδο στο νέο έτος, είπες να συνεχίσεις αυτήν την πορεία, Ιχθύ μου, για να σου πάει καλά όλη η χρονιά και να αποδείξεις σε μερικούς ότι δεν είσαι το εύθραυστο Ψαράκι που όλοι νομίζουν. Κι αρχίζεις τους αγώνες σου απ’ τα επαγγελματικά σου τα οποία θες να βάλεις σε τάξη. Παίρνεις χαρτί και μολύβι και καταστρώνεις τα μελλοντικά σου σχέδια, αλλά κι ιδέες για το πώς τα ανατινάξεις την καριέρα σου στα ύψη. Κανείς, βέβαια, δε σου υπόσχεται ότι όλα θα είναι ρόδινα, αλλά να μία μεγάλη ευκαιρία να πάρεις κάποια μαθήματα κι αν χρησιμοποιήσεις όσα μάθεις, είναι σίγουρο ότι όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους με το πόσα μπορείς να καταφέρεις.

Γράφει η Λέτα Μπεζεργιάννη



Πηγή : pillowfights.gr

Related

blog 8801545837101649389

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απόρρητες και δεν δημοσιεύονται ή δίδονται σε τρίτους για οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση.

emo-but-icon


    • Οι εικονικοί φίλοι του facebook



      Διαβάστε το άρθρο


Recent

Hot in week

Με τη...ματια της ψυχης

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο.

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο ....Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας ....Γελάστε...

Παρατηρητης ... η παικτης;

Παρατηρητης ... η παικτης;
Ολοι θέλουμε να φτάσουμε κάπου να υλοποιήσουμε κάτι. Είναι όλα μέρους του παιχνιδιού που

Θελω να ακους το γελιο μου

Θελω να ακους το γελιο μου
Γι αυτό λοιπόν, δε θέλω να φοβηθείς στιγμή ή να λιγοψυχήσεις όσο είμαι εδώ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...

Τα φραγκα δεν κανουν τον ...
Τους συναντάμε συχνά. Παλουκάρια της φακής, με πλάτες άλλων ...

Η πιο όμορφη ηλικία

Η πιο όμορφη ηλικία
Η πιο όμορφη ηλικία για μια γυναίκα αρχίζει όταν σταματά να ...

ενας ερωτικος ανθρωπος

ενας ερωτικος ανθρωπος
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν...

Η δυναμη της ευτυχιας ...

Η δυναμη της ευτυχιας ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, επιθυμούν να ‘παγώσουν’ την ευτυχία ή τη στιγμή

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...

ολα φαινονται δυσοιωνα, ...
Αλλά και στη διαδρομή προς το ψηλότερο σημείο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Οι oμορφοι aνθρωποι

Οι oμορφοι aνθρωποι
Γεννηθήκαμε και μας βάλανε στο κέντρο. Σ’ ένα κέντρο που είτε μας παραχάϊδευαν, είτε μας παραέκριναν ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...

Υπαρχουν κι αυτοι ...
Άνθρωποι αθορυβοι.Όχι ήσυχοι,όχι κοιμισμένοι,όχι παραιτημένοι από την ζωή.Απλά ...

Μπαμπα, σ’ αγαπω …

Μπαμπα, σ’ αγαπω …
Σήμερα θα γράψω για σένα, για σένα που με μεγάλωσες, που ακόμη και τώρα με μεγαλώνεις. Για την ακρίβεια μαζί ...

Connect Us

item
- Navigation -